Welkom bij De Schuttingbouwer

Over ons

DeSchuttingbouwer.nl bestaat in 2019 al weer 16 jaar! Het bedrijf is inmiddels landelijk bekend om haar moderne en vooral innovatieve ideeën op het gebied van tuinafscheidingen. Door jaarlijks nieuwe schutting producten op de markt te brengen word het assortiment steeds uitgebreider.

De  laatste nieuwe ontwikkelingen kunt u terug vinden op ons schuttingen blog. Wij hebben voor ieder type woning of tuin wel een schutting die aan de gewenste eisen voldoet.

Bekijk onze voorbeeld schuttingen om ideeën op te doen. Of u nu kiest voor een klassieke betonschutting of voor de moderne luxe hout beton schutting u bent bij De Schuttingbouwer verzekerd van een goed product met uitstekende garanties!  Zo geven wij op al onze KOMO-keur producten 10 jaar garantie tegen houtrot. Op onze FSC hardhouten producten 20 jaar en ook op onze betonproducten met CE markering zit 20 jaar garantie tegen betonrot!

Wij hebben altijd een leuke schutting aanbieding voor ieder budget.

Vul hier uw email adres in en wij nemen contact met u op!


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  Prins schuttingen.

  Postadres: Kerkstraat Zuid 24 B – 5701 PM – Helmond

  Showtuin adres: Ringdijk 12 – 5705 CT – Helmond (24/7 toegankelijk zonder afspraak).

  Tel. 0492330882 / 0629062808

  Onze Specialisaties

  Betonschuttingen
  Hout Beton schuttingen
  Schutting Poorten
  Bangkirai

  Wat anderen zeggen over ons

  Schutting in Houten

  ★★★★★
  Op 11 maart was het dan zover, onze schutting werd geplaatst door de firma : De Schuttingbouwer – Na wat speurwerk op internet gaven eigenlijk de recensies over de deze firma de doorslag dat wij een offerte aanvroegen lekker duidelijk en zakelijk was het mailverkeer – ik ben daar een voorstander van. De punctualiteit was echt ongelooflijk – stipt om 7.00 uur stonden Vader en zoon voor de deur. Na een korte kennismaking gevolgd door koffie , gingen beide mannen gelijk aan de slag – een paar uur later stond de schutting er dan ook. Het woord vakmanschap is hier zeer op zijn plaats en van toepassing op vader en zoon – hier en daar een stuk humor – erg leuk om te zien. Wij zijn dan ook erg blij met de schutting die ze hebben neergezet en hierbij nodig ik dan ook mensen uit om zeker eens rond te kijken bij de schuttingbouwer als u een nieuwe schutting nodig heeft vakmanschap gegarandeerd – nogmaals bedankt.”
  – jwwieman

  Schutting Eerbeek

  ★★★★★
  Vanmorgen heeft de schutting bouwer bij ons de schutting geplaatst en ik kan net zoals de vorige keer niet anders zeggen dat ze weer KLASSE werk hebben geleverd!!!! Zoals vermeld staat de schutting er erg mooi bij , kaarsrecht en netjes afgewerkt . Er word mij telkens gevraagd wie de schutting geplaatst. Heb dus al de nodige reclame voor jullie gemaakt. Bedankt !!”
  – Hans Pasman

  Plaatsen 19 mtr schutting + poort in Moerkapelle

  ★★★★☆
  Het is beste eng om via Internet een schutting te bestellen – afijn 66 positieve reacties hebben ons kunnen overtuigen, dus….. 01/10/2013 – 07h30 koffie, koekjes en fris staat klaar! Stipt op tijd arriveren de mannen van De Schutting bouwer en gaan meteen aan de slag. Korte pauzes, koffie en thee tussendoor en vooral hard doorwerken! Niet lullen maar poetsen! Er is in het offerte traject prima (voor)werk geleverd door Ronny. Zijn mannen hebben ter plekke de klus prima afgemaakt. Al was het terrein niet optimaal bouwrijp, zij gingen ervoor. Wij zijn tevreden met de nieuwe schutting en kunnen De Schutting bouwer dan ook van harte aanbevelen. Communicatie (zelfs als Ronny op vakantie is, krijg je nog een bericht): 10 Meedenken en komen met oplossingen: 10 Maatwerk kunnen en willen leveren: 10 Vriendelijke en behulpzame medewerkers: 10 71 beoordelingen en 95 PCT tevreden klanten, dus over het geheel een 9.5!!!”
  – MetaHalma

  Luxe hout betonschutting plaatsen in Krommenie

  ★★★★★
  Op 3 mei j.l zijn er bij ons 2 luxe hout beton schuttingen neer gezet door Ad en Michel vader en zoon. De heren waren om klokslag 7 uur aanwezig en zijn na het nuttige van een kopje koffie direct aan het werk gegaan. Met veel humor en gezelligheid is het werk meer dan top uitgevoerd. Aan het einde moesten er nog 2 pas stukken gemaakt worden wat ook met grote zorg is uitgevoerd en waar de slijpraden niet in het zicht zijn gezet. De schutting werd na plaatsen helemaal gecontroleerd en omdat er nog 1 plank in de schutting zat die volgens Michel niet mooi genoeg was werd deze ook direct omgewisseld. Het contact met de eigenaar Ronny verliep ook perfect ! De Schutting bouwer is niet de goedkoopste en ook niet de duurste maar in onze ogen wel de beste keus. Afgelopen weekend al vele kijkers gehad dus wij blijven reclame maken Ronny. Heren hierbij onze dank voor al het moois in onze achtertuin. Met vriendelijke groet Tatiana en Kees Peters uit Krommenie”
  – Peters

  Tuinschermen plaatsen in Eindhoven

  ★★★★★
  Na enkele offertes voor onze nieuwe schutting uiteindelijk gekozen voor de schuttingbouwer. Het was niet de goedkoopste offerte maar we hadden hier het meeste vertrouwen in. Nette duidelijke offerte zonder verborgen kosten. Het blijft een gok zo’n schutting bestellen via internet maar bij deze schutting firma zit u goed. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de schuttingen stonden binnen 1 dag”
  – De Wilde

  Schutting Rotterdam

  ★★★★★
  Bedankt voor de mooie schutting. Driek en zijn collega waren ruim voor het afgesproken tijdstip aanwezig. Ze hebben een stuk vakwerk geleverd. Een strakke schutting met rots motief. Goede kwaliteit schuttingen. Een echte aanrader.”
  – Kees van Zeeland