Nobifix Schutting

Nobifix schutting

Nobifix schutting: Als je van hout houdt!

Als je op zoek bent naar een betaalbare en stevige schutting met de uitstraling van hardhout, kies dan voor een Nobifix schutting. Deze schutting heeft namelijk precies dezelfde kenmerken als hardhout; het gaat lang mee en heeft een luxe uiterlijk. Het voordeel van Nobifix ten opzichte van hardhout is echter dat het veel goedkoper is. Een investering met klasse!

Nobifix schutting
Luxe schuttingen Nobifix rots motief

Offerte aanvragen

Nobifix schutting: een uniek product

Een Nobifix schutting ontstaat door een speciale behandeling van hout afkomstig van Europese naaldbomen soorten. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Extreem lange levensduur welke gelijk is aan subtropisch hardhout.
 • Ca. 50% lichter van gewicht dus zéér geschikt voor schuttingen op kleigrond.
 • Vervaardigd binnen Europa wat dus beter is voor het milieu.
 • Ca. 50% goedkoper dan hardhout.
 • Het geeft niet af en is geurloos.
 • Mooie natuurlijk bruine kleur.
 • Onderhoudsvrij.
 • Eenvoudig te verwerken.
 • Hout uit duurzaam beheerde bossen, 1 boom kappen = 1 nieuwe boom planten.
 • Vacuümdruk behandeling volgens KOMO-keur richtlijnen.
 • Duurzaamheidsklasse 1
 • Veilig voor mens, huisdieren en het milieu
tuinafscheiding van nobifix hout

Nobifix is een uitstekend alternatief voor kunststof en tropisch hardhout. Een extra voordeel op het gebied van duurzaamheid is dat Nobifix behandeld tuinhout uit Europa komt, waarmee er weinig transportbewegingen hoeven plaats te vinden. Hierdoor hoeft er minder brandstof verbruikt te worden om het hout binnen Europa op de plek van bestemming te krijgen. De tropische regenwouden worden hiermee gespaard. Daarnaast wordt deze houtsoort op basis van Europese regelgeving gekapt, waarmee je de zekerheid hebt dat alles volgens de regels verloopt. De levensduur van Nobifix is spectaculair; bovengronds gaat het wel vijfendertig jaar mee, in de grond is dat ongeveer vijfentwintig jaar. Wij geven daarom 20 jaar garantie tegen houtrot op onze Nobifix schuttingen!

Een slimme investering

Wie kiest voor de Nobifix schuttingen kiest voor de langere termijn. In combinatie met onze betonpalen, waar de Nobifix tuinschermen aan bevestigd worden, gaat de schutting veel langer mee. Beton heeft namelijk, net als Nobifix, de eigenschap dat het zeer lang meegaat en geen onderhoud vergt. Door deze tuinschermen te gebruiken krijgt de schutting een prachtige, luxe uitstraling die sterk lijkt op hardhout. Doordat deze houtsoort aanzienlijk minder kost, is het ook nog eens een prima investering. Langdurige regenval, tropische zomers of een harde storm? Een Nobifix tuinscherm kan wel tegen een stootje!

Dubbele poort gemaakt van Nobifix
Dubbele poort Nobifix

Een schutting van Nobifix is een meerwaarde voor je huis

Nobifix past bij vrijwel ieder interieur en tuinstijl. Het heeft een degelijk en krachtig uiterlijk waarmee je huis een enorme meerwaarde krijgt. Nobifix is een duurzame, overtuigend product waarmee je de waarde van de woning kunt laten stijgen. Het geeft een woonhuis meer aanzien en versterkt het totale plaatje. Als je ooit besluit om de woning te verkopen, zal je merken dat een duurzame, sterke schutting geliefd is bij veel mensen. Velen houden er namelijk van om een duidelijke erfafscheiding te hebben, het liefste eentje waar ze geen onderhoud aan hebben. De hardhouten uitstraling valt bij veel mensen in de smaak, waarmee kopers wellicht net dat extra zetje krijgen om een bod uit te brengen op jouw woning. En voor wie niet van plan is om te gaan verhuizen; geniet iedere dag weer van de schutting met een Nobifix tuinscherm.

Schuttingen Nobifix
Maatwerk Nobifix schutting

Nobifix schuttingen met veel voordelen

Naast de bovengenoemde voordelen kun je met een schutting van deze houtsoort op nog meer voordelen rekenen. Door het gebruik van betonnen palen in combinatie met Nobifix tuinschermen, wordt de tuin uitstekend afgeschermd. Deze schutting heeft een krachtige uitstraling, waarmee je inbrekers prima buiten de tuin kunt houden. Ook de privacy is beter gewaarborgd met een goede schutting. Daarnaast heeft een goede schutting ook nog eens een geluidswerende werking. Hierdoor kun je bijvoorbeeld na het werk even helemaal tot rust komen in je eigen tuin. Je kan de schutting ook gebruiken om bijvoorbeeld klimplanten tegenaan te laten groeien, zo word er een natuurlijk geheel gecreëerd. De natuurlijke uitstraling van deze houtsoort leent zich hier uitstekend voor. Een voordeel van deze schutting is ook dat je er zonder problemen er iets aan op kunt hangen om de tuin meer sfeer te geven. Denk hierbij aan tuindecoratie of een mooie tuinposter.

Tuindeur Nobifix

Onderhoudsvrij genieten

Veel houtsoorten vragen om onderhoud, Nobifix vraagt dit niet. Deze houtsoort is namelijk prima bestand tegen schimmels, insecten en houtrot. Dit heeft als voordeel dat je niet bang hoeft te zijn dat het hout vroegtijdig gaat verrotten of dat ongedierte langzaam maar zeker de schutting opvreten. Bij veel andere houtsoorten kan het voorkomen dat er opeens een paar palen verrot zijn of dat er een tuinscherm tussenuit valt. Dat is vervelend, er moeten op zo’n moment delen worden vervangen, wat altijd onverwachte kosten met zich meebrengt. Omdat een Nobifix schutting minimaal vijfentwintig jaar meegaan, hoeft je daar bij deze soort schutting niet bang voor te zijn. Het is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en vergt geen onderhoud.