Een hout beton schutting plaatsen

Een hout beton schutting is een schutting van betonpalen en betonplaten in combinatie met tuinschermen. Door een hout beton schutting aan te schaffen, combineert u twee soorten materialen met elkaar en dit betekent dat u van de voordelen van zowel beton als hout in een schutting kunt profiteren. De hout beton schutting is een hoogwaardige schutting, die u helemaal naar wens samen kunt stellen en na het plaatsen van de schutting vele jaren mee gaat.

Voor de mensen die zelf de schutting willen plaatsen of gewoon nieuwsgierig zijn hoe dit in zijn werk gaat hebben we de volgende stappen beschreven. De foto’s geven u een beter beeld bij onze werkzaamheden.

SCHUTTING PLAATSEN

1. Uitzetten van de erfgrens.

2. Een gat graven of boren.

3. Betonpalen waterpas zetten.

4. Betonplaten in de sponning plaatsen.

5. Laatste plaat van de lengte op maat slijpen.

6. Schutting L-beslag monteren.

7. Tuinschermen plaatsen.

8. Tuinscherm vast zetten met 8 schroeven.

9. Afdekkap monteren en de schutting is klaar!

De voordelen van een hout beton schutting plaatsen

Het aanschaffen van een hout beton schutting brengt enkele interessante voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van een schutting met betonpalen en tuinschermen, is het feit dat de schutting extra lang mee gaat. De betonpalen van de schutting kunnen niet gaan rotten in de grond en dit betekent dat de schutting vele jaren uitermate stabiel blijft staan. Op de betonpalen zit 20 jaar garantie tegen betonrot.

Een ander voordeel van een hout beton schutting in uw tuin, is dat een hout beton schutting er natuurlijk uit ziet. Veel mensen vinden volledig betonnen schuttingen met betonpalen en betonplaten niet natuurlijk ogen. Door een schutting samen te stellen met betonpalen en tuinschermen van hout, verandert de hele uitstraling van de schutting en krijgt uw schutting en meer natuurlijke look.

Tot slot is een schutting van beton en hout geheel naar wens samen te stellen. Een standaard hout beton schutting plaatsen kan met enkele aanpassingen een (semi) luxe houtbeton schutting worden. U kiest niet alleen welke betonpalen de schutting moet krijgen, maar kunt deze betonpalen eventueel ook verrijken met versieringen zoals een bolkop of diamantkop. Daarnaast kiest u zelf welke motief het beste bij u past, er zijn inmiddels meer dan 6 verschillende betonmotieven. Als laatste word de houtsoort voor de tuinschermen gekozen. De uitstraling van uw schutting kunt u dus zelf helemaal bepalen.

De kosten van een hout beton schutting

De kosten die u moet betalen voor het aanschaffen en plaatsen van een hout beton schutting, zijn geheel afhankelijk van uw persoonlijke eisen en voorkeuren. Zo worden de kosten van de schutting bepaald door de losse elementen van de schutting, zoals de betonpalen, de eventuele versieringen op en aan de betonpalen/platen en de houtsoorten van de tuinschermen. Het is in ieder geval goed om te weten dat een hout beton schutting van De Schuttingbouwer altijd aantrekkelijk geprijsd is, waardoor u nooit veel hoeft te investeren in een hoogwaardige schutting uit ons aanbod.

Een hout beton schutting plaatsen? Raadpleeg De Schuttingbouwer

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een hout beton schutting? Schaf deze schutting dan aan bij De Schuttingbouwer. In dit geval weet u niet alleen dat u een kwalitatief hoogwaardige schutting koopt met een lange levensduur, maar ook dat uw schutting op de juiste manier geplaatst wordt. U bespaart tijd door uw schutting door onze experts laten plaatsen en u heeft de garantie dat uw nieuwe schutting volledig stevig in de grond staat.

Meer weten over het aanschaffen en plaatsen van hout beton schuttingen bij De Schuttingbouwer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen aan onze medewerkers, want wij helpen u graag!