Betonpalen met zwart tuinscherm maakt schutting sterk en stijlvol

Een zwarte schutting is een gouden combinatie; betonpalen met zwart tuinscherm. Als u op zoek bent naar een zwarte schutting die stoer en elegant overkomt, is dit uw ideale schutting. De kracht van beton is dat het sterk is, geen onderhoud vergt en geluidswerend is. Een zwarte schutting geeft de tuin een stijlvol tintje, waarmee de schutting een prachtig geheel zal vormen met uw tuin en woning.

Kracht van beton

Als u op zoek bent naar een zwarte schutting waar u gegarandeerd geen werk aan heeft, kies dan voor een combinatie met beton. Dit materiaal is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Of het nu keihard stormt, vriest of bloedheet is; beton kan ertegen. Ook hoeft u niet bang te zijn voor ongedierte, dat zal zich niet snel nestelen in beton. Veel onderhoud zult u ook niet hebben aan beton. Eens in de zoveel tijd is het voldoende om de betonpalen schoon te maken.

Zwarte schutting

Hout beton schutting zwart

Een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke schutting. Een hout beton schutting zwart bestaat uit houten planken die in een betonnen constructie zijn geplaatst. Deze combinatie van materialen biedt een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele houten schutting.

Een van de grootste voordelen van een hout beton schutting zwart is de duurzaamheid. Beton is een zeer sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen en lang meegaat. Hout is ook een duurzaam materiaal, maar heeft meer onderhoud nodig dan beton. Door het hout in de betonnen constructie te plaatsen, wordt het hout beschermd tegen de elementen en gaat het langer mee.

Een ander voordeel van een hout beton schutting zwart

Is de onderhoudsvriendelijkheid. Een traditionele houten schutting met onbehandeld hout heeft vaak onderhoud nodig, zoals schilderen en beitsen om het hout te beschermen tegen de weersinvloeden. Bij een hout beton schutting zwart is dit niet nodig, omdat het hout al geschilderd is en in de betonnen constructie is geplaatst. Daardoor is het grotendeels beschermd tegen alle soorten weersomstandigheden. Dit betekent dat een hout beton schutting zwart weinig onderhoud nodig heeft en er lange tijd mooi uit blijft zien.

Naast de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van een hout beton schutting zwart, is het ook mogelijk om de betonpalen in verschillende kleuren te verkrijgen. Een populaire kleur is wit of zwart. Een zwart hout beton schutting heeft een moderne en strakke uitstraling en past goed bij verschillende soorten tuinen en woningen.

Veel combinaties mogelijk

Als u op zoek bent naar een hout beton schutting zwart zijn er verschillende opties beschikbaar. Een van de meest populaire opties is een schutting met zwarte betonnen palen en zwarte houten planken. Deze combinatie zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Een andere optie is om te kiezen voor zwarte houten planken in combinatie met grijze betonnen palen. Dit geeft een meer subtiele uitstraling, maar blijft toch modern en stijlvol.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een hout beton schutting zwart met een zwarte coating. Deze coating wordt aangebracht op de houten planken en beschermt het hout tegen de elementen en verkleuring. Een hout beton schutting zwart met een zwarte coating heeft een diepe, rijke kleur en ziet er zeer stijlvol uit.

Er zijn ook verschillende soorten hout beschikbaar voor een hout beton schutting zwart. Een populaire keuze is zwart grenen hout. Grenen is zeer duurzaam en heeft van nature een donkere kleur, waardoor het goed zwart geschilderd kan worden. Naast grenen zijn er ook andere soorten hout beschikbaar, zoals geïmpregneerd vuren of Nobifix. Deze houtsoorten zijn goedkoper dan hardhout, maar hebben wel meer onderhoud nodig.

Zelf doen of hout beton schutting zwart laten plaatsen?

Het is belangrijk om bij het kiezen van een hout beton schutting zwart rekening te houden met de kwaliteit van de materialen. Kies altijd voor hoogwaardige betonnen palen en houten planken van goede kwaliteit, zodat de schutting lang meegaat en er goed blijft uitzien. Tevens is het belangrijk om na te denken over de plaatsing van de schutting. Een hout beton schutting zwart is relatief zwaar en vereist een stevige fundering om stabiel te blijven. Laat daarom altijd een professionele installateur de schutting plaatsen, zodat u zeker weet dat deze veilig en stabiel staat.

Een hout beton schutting zwart met zwarte houten planken en betonnen palen is een stijlvolle en duurzame keuze voor uw tuin. Het biedt de voordelen van een traditionele houten schutting, met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van beton. Een zwarte hout beton schutting zwart heeft een moderne uitstraling en past goed bij verschillende soorten tuinen en woningen.

Als u op zoek bent naar een hout beton schutting zwart in de kleur zwart, is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen en professionele installatie. Zo bent u verzekerd van een schutting die lang meegaat en er goed blijft uitzien. Met de juiste zorg en onderhoud kan uw zwarte hout beton schutting zwart vele jaren een mooie en functionele aanvulling zijn op uw tuin.

Beton is een uitstekende investering

Als u kiest voor beton, is dit ook nog eens uitstekende investering. Beton gaat namelijk heel lang mee, waardoor u niet na een aantal jaren al uw schuttingpalen hoeft te vervangen. Ook tussentijds zult u geen kosten hebben aan palen van beton. Dit materiaal is hard en vrijwel niet onderhevig aan slijtage. Als u van plan bent om uw huis te gaan verkopen, zult u merken dat ook een (verkoop)makelaar een betonnen schutting kan waarderen. Beton staat voor robuust, voor degelijkheid en kracht. En dat is precies waar heel veel mensen die een huis zoeken, naar op zoek zijn. Het is een fijne gedachte als je een nieuw huis koopt, dat je al ziet dat je aan de schutting de komende jaren geen kosten zult hebben. U kunt er ook voor kiezen om de betonpalen te coaten voordat u deze laat plaatsen. Hiermee neemt de levensduur nog meer toe en heeft u nog minder onderhoud aan uw schutting.

Geluidswerende schutting

Woont u in een drukke wijk, waar veel kinderen spelen? Heeft u buren met een hond die nogal luidruchtig is? Loopt er een drukke weg vlak langs uw woonwijk? Allemaal redenen om te kiezen voor betonnen palen voor uw schutting. Beton dempt namelijk geluid en dat kan in sommige gevallen erg prettig zijn. Zeker als u bijvoorbeeld na uw werk thuiskomt en u wilt even lekker genieten van uw tuin zonder al te veel bijgeluiden. Luid spelende kinderen is dan niet fijn als u even lekker wilt relaxen. Beton is geluidswerend en als u kiest voor betonnen palen voor uw schutting, kunt u rekenen op een stuk minder geluid van buitenaf. Zonder deze bijgeluiden, zult u merken dat u veel meer zult genieten van uw tuin.

Zwart tuinscherm

De kleur zwart staat voor stijl en elegantie. Hiermee is dit de ideale kleur voor uw schutting als u wel houdt van een beetje klasse in uw tuin. Zeker als uw woning en tuin hier qua stijl ook op aansluiten. Heeft u een nette tuin en wilt u dat uw schutting hierbij past? Dan is een schutting met betonpalen en zwart tuinscherm de perfecte keuze. Ook bij moderne woningen past dit type schutting prima. Heeft u juist een wat oudere woning met een meer landelijke stijl? Dan is deze schutting ook een perfecte keuze. Deze schutting straalt rust uit en maakt uw tuin en woning tot een fraai geheel.

De kleur zwart staat ook voor kracht en mysterie. Het is bovendien ook de kleur van luxe en overtuiging. Dit maakt deze schutting ook ideaal om bijvoorbeeld te plaatsen rondom een tuin met een waterval of grote waterpartij. Zwart staat ook voor een tikje rebels. Voor iets anders kiezen dan wat de rest doet. Denk maar aan punkers en krakers, die graag de kleur zwart dragen. Dit zou ook een reden kunnen zijn om te kiezen voor een schutting met betonnen palen en zwart tuinscherm; u kiest hiermee voor een bijzondere schutting, maar wel eentje met een prachtige uitstraling.

Extra brede zwarte tuindeur

Stijlvol genieten in uw eigen tuin

Op zoek naar een zwarte schutting waar u vooral veel van zult genieten? Waar u geen werk aan heeft, maar wel heel veel plezier? Dan is een zwarte schutting uw ideale erfafscheiding. Doordat de palen van beton zijn, heeft u er vrijwel geen onderhoud aan, bovendien is beton ook nog eens geluidswerend. Beton is sterk en prima bestand tegen extreme weersinvloeden, daarmee is beton ook meteen een prima investering. Tussentijds hoeft u niet bang te zijn voor reparatiekosten of hoge onderhoudskosten. Het zwarte tuinscherm geeft deze schutting bovendien een uniek, stijlvol en elegant tintje.

21 planks geschroefde tuinschermen 180×180 cm.

Grenen geïmpregneerde schutting planken van 17mm dik.

Schutting is afgewerkt met geïmpregneerde afdekkap.

De tuinschermen en afdekkappen zijn zwart gespoten.

Combi-betonpalen in de kleur antraciet.

Onder betonplaten 184x26cm.

Alle montage materialen voor de schutting.

10 Jaar garantie tegen houtrot.

20 Jaar garantie tegen betonrot.

€175,00 per strekkende meter incl. plaatsen (maximaal 200cm hoog).