Tuinpoorten

TUINPOORTEN

Een tuinpoort word gebruikt om een schuttingen compleet te maken, waarbij de tuinpoort de ingang tot de tuin of het erf vormt. Laat u een schutting plaatsen door De Schuttingbouwer en wilt u dat uw tuin toegankelijk blijft? Dan kunt u de schutting verrijken met een tuinpoort in verschillende houtsoorten en breedtes.

Kies een tuinpoort die bij uw schutting past

Net zoals bij het aanbod schuttingen, heeft De Schuttingbouwer in het aanbod met tuin poorten ook diverse soorten, maten en uitvoeringen. Op deze manier heeft u bij De Schuttingbouwer de mogelijkheid om een tuin poort te kiezen die helemaal bij uw schutting past, zodat beide onderdelen van de afscheiding van uw tuin of erf goed bij elkaar passen en helemaal in elkaar op gaan.

Heeft u al een schutting van een andere aanbieder om uw tuin of erf af te schermen? Ook dan is het mogelijk om een tuinpoort te vinden die bij deze schutting past, want door het grote aanbod van De Schuttingbouwer kan iedereen wel slagen bij het zoeken van een tuinpoort.

Altijd van goede kwaliteit

De tuin poorten van De Schuttingbouwer worden aangeboden in diverse houtsoorten, zoals Nobifix, vuren, grenen, douglas en bangkirai. Welke houtsoort u ook kiest voor uw tuin poort: bij De Schuttingbouwer weet u zeker dat u de beste kwaliteit aanschaft. Alle houtsoorten van De Schuttingbouwer zijn namelijk van de beste kwaliteit, waardoor u vele jaren plezier kunt hebben van uw aankoop bij DeSchuttingbouwer.nl.

  • Nobifix poort (20 jaar garantie)
  • Grenen poort (10 jaar garantie)
  • Vuren poort (10 jaar garantie)
  • Douglas poort (5 jaar garantie)
  • Bangkirai poort (20 jaar garantie)

Welke tuinpoort u ook kiest, bij De Schuttingbouwer krijgt u altijd een tuin poort van de beste kwaliteit op de markt.