Tuinschermen

Tuinschermen

Tuinschermen worden doorgaans gebruik om een tuin of erf af te schermen. Het afschermen van een tuin of erf wordt gedaan om de privacy te bevorderen, maar ook om duidelijk te laten zien welke grond tot privé grond behoort en welke grond openbare grond betreft. Wilt u uw tuin of erf ook afschermen, maar wilt u de uitstraling van uw tuin niet negatief beïnvloeden door tuin schermen te plaatsen? Kies dan voor de tuin schermen  van De Schuttingbouwer en verrijk uw tuin of erf met natuurlijk ogende, unieke en kwalitatief hoogwaardige tuin schermen.

Tuin schermen voor ieder budget

De Schuttingbouwer is al tien jaar gespecialiseerd in het aanbieden en plaatsen van diverse tuin schermen. In de tien jaar dat De Schuttingbouwer actief is op de markt, is het aanbod met verschillende tuin schermen van De Schuttingbouwer enorm gestegen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een traditioneel tuinscherm, die u vaak bij uw buren ziet, maar ook voor wat meer unieke tuinschermen die geheel bij het aanzicht van uw tuin en erf passen.

De tuinschermen van De Schuttingbouwer

Kiest u voor een tuinscherm van De Schuttingbouwer, dan kunt u kiezen uit tuinschermen van diverse soorten hout, met diverse mogelijkheden op het gebied van dichtheid en in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een tuinscherm van vuren, maar ook voor een tuinscherm van Bangkirai. Daarnaast heeft u de keuze uit tuin schermen met een grote dichtheid (21-planks), maar ook uit tuin schermen met een wat minder grote dichtheid  19-planks, de meeste dichtheid heeft u met een 23 planks tuinscherm. En omdat u zelfs kunt kiezen uit geïmpregneerde tuinschermen en unieke gaasschermen, kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw tuinscherm eruit moeten zien.