Beton motieven

Beton motieven in de kleur wit

Beton motieven in de kleur antraciet

Beton motieven in de kleur taupe (bruin)

Beton motieven

Veel mensen denken dat beton schuttingen slechts beschikbaar zijn in standaard, saaie uitvoeringen, maar dit is zeker niet het geval. De Schuttingbouwer heeft namelijk diverse schuttingen met beton motieven in het aanbod, waardoor u een opvallende, unieke en aantrekkelijk ogende betonschutting kan plaatsen. Geen saaie schuttingen zonder enige versiering dus, maar aantrekkelijk ogende schuttingen die perfect bij de uitstraling van uw tuin, erf en woning passen.

De diverse beton motieven van De Schuttingbouwer

De Schuttingbouwer begrijpt dat iedere klant andere wensen en behoeften heeft bij het plaatsen van beton schuttingen met beton motieven en heeft daarom diverse beton motieven in het aanbod. Enkele motieven voor uw betonschutting waar u bij ons uit kunt kiezen, zijn de volgende:

Klassiek steenmotief (nieuw 2015).

Elbe motief (nieuw 2016).

Natuurlijk rotsmotief.

Romeins motief.

Nostalgie motief.

Graniet motief.

Rhein motief.

Gebroken steen motief.

Hout motief.

Rots motief.

Deze beton motieven kunt u stuk voor stuk afwerken met een betonnen afdekkap op de schutting, zodat uw schutting helemaal afgewerkt is.

Beton motieven in diverse kleuren

Naast diverse uitvoeringen van de beton motieven, zijn bovenstaande beton motieven ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u de beton motieven aanschaffen in een standaard kleur als witgrijs, maar ook in kleuren als antraciet en crème. Door uw favoriete beton motief te kiezen en deze te bestellen in uw favoriete kleur, kunt u uw betonschutting met beton motief dan ook helemaal naar wens vormgeven. Op deze manier heeft u geen saaie, standaard schutting, maar een unieke schutting die geheel bij uw wensen en behoeften aansluit.