Zakenpartners

Ballast Nedam
Ballast Nedam is een Nederlands beursgenoteerd concern met een breed pakket van bouwgerelateerde producten en diensten. We ontwikkelen infrastructuur, bouwen woningen en andere gebouwen, en we leveren diensten en producten die hiermee direct samenhangen.

Den ouden BV
In opdracht van Den Ouden BV hebben wij voor een project 180 meter schutting op een 10 meter hoge geluidswal geplaatst. De schutting bestaat uit extra dikke combi-betonpalen met sponning met daar tussen 28mm dikke Grenen rabat delen. De geluidswal is bedoeld om geluidsoverlast van oefenexplosies te verminderen. De geluidswal is gebouwd op een militaire basis in Reek (nb). Zie Afbeelding schutting geluidswal

PeelrandWonen
Partner in duurzaam wonen. Voor deze woningstichting hebben we onlangs alle woningen aan de Boekweit in Boekel voorzien van een nieuwe tuinpoort.

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.
Voor dit bedrijf hebben bouwen we regelmatig een nieuwbouw project.

Sturm Zaandam

Sturm BV innoveert structureel de kerncompetenties en knowhow op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Als gespecialiseerde hoofd- en onderaannemer werkt Sturm aan meer complexe infrawerken, voornamelijk in de westelijke Randstad.

Nijbod

Woonwagenlocaties die vragen om specialistische kennis, ervaring en risicobeheersing zijn verzekerd van optimaal beleid en beheer met Nijbod.