Blokhut profiel schutting van hout, beton en vurenhouten blokhut profielen

Geniet van meer privacy in en rondom uw woning, door een stijlvolle Blokhut profiel schutting met vurenhouten of Nobifix blokhut profielen tussen uw erf en dat van uw buren te plaatsen. Niet alleen profiteert u van meer privacy, ook maakt u van uw tuin en knusse plek! Onze specialisten staan voor u klaar, om u te helpen bij het plaatsen van deze Blokhut profiel schutting. Ook kunnen we u vooraf adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Een hout-betonschutting met vurenhouten of Nobifix blokhut profielen heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten schuttingen. In dit artikel vertellen we u hier meer over!

Bovenal heeft een Blokhutprofiel schutting met vurenhouten of Nobifix blokhut profielen een zeer luxe uitstraling. Het beton oogt immers veel chiquer dan een metalen houder voor uw schuttingpalen. Niet alleen in een tuin met moderne interieurelementen komt deze schutting goed tot z’n recht. U kunt deze schutting ook een tuin met klassieke elementen gebruiken. U kunt er voor kiezen om het hout tegen geringe meerprijs te upgraden naar Nobifix met 20 jaar garantie.

Voordelen van een blokhut  betonschutting

Naast het feit dat een blokhut profiel schutting met vurenhouten of Nobifix blokhut profielen luxe ogen, biedt dit type schutting tal van andere voordelen. Het hout heeft bijvoorbeeld een zeer natuurlijke uitstraling, wat goed aansluit bij uw tuin. Daarbij zorgt het hout voor warmte in uw tuin, letterlijk en figuurlijk. Zo houdt het hout de wind tegen en geeft het uw tuin een warmere uitstraling. Niet voor niets wordt er vaak ook binnen woningen gekozen voor houten interieurelementen.

De Blokhutprofiel schutting bestaat uit de volgende onderdelen:

– Combi-betonpalen met sponning, momenteel leverbaar in de kleur antraciet.

– Onder betonplaten 2240x260mm, dubbelzijdig glad.

– Noord Europees vuren of Nobifix blokhut profielen 2240x180x28mm.

– Blokhut profielen zijn onder hoge druk KOMO keur geïmpregneerd.

– De schutting is afgewerkt met gefreesde geïmpregneerde afdekkap.

– 10 Jaar garantie tegen houtrot.

– 20 Jaar garantie tegen betonrot.

Tip: laat verschillende klimplanten tegen uw Blokhut profiel schutting groeien. Zo geeft u de schutting een nog natuurlijkere uitstraling! Er zijn verschillende soorten klimplanten die u hiervoor kunt gebruiken.

Duurzaamheid van een hout-betonschutting

Ook niet onbelangrijk is het duurzame karakter van deze hout-betonschutting met vurenhouten rabat profielen. Doordat het hout zelf niet in de grond komt te staan, wordt houtrot voorkomen. Iets wat regelmatig voorkomt bij houten schuttingen van een lage kwaliteit. Zo kunt u een lange tijd vooruit met deze prachtige betowood hout-betonnen schutting! Daarbij komt het beton de stabiliteit van deze schutting ten goede.

Blokhutprofiel schutting

Bij deze hout-betonschutting met vurenhouten blokhut profielen maken we gebruik van betonpalen, die voorzien zijn van een sponning. Wanneer de betonpalen op hun plek staan, kunnen er vurenhouten blokhut profielen in de sponning gestapeld worden. Zo krijgt de schutting langzaam zijn uiteindelijke vorm. De betowood schutting heeft een hoogte van circa 200 centimeter.

Het fijne aan onze Blokhut profiel schutting is dat wij deze in slechts 1 model kunnen leveren. Geen poespas of een hoop opties maar gewoon een strakke schutting voor jarenlang plezier. Het geïmpregneerde vurenhout is beter bestand tegen vochtige weersomstandigheden. De impregnatie gaat namelijk tegen dat het hout vocht opneemt. Doordat de houten balken in een betonnen sponning worden geplaatst is dit minder noodzakelijk, dan wanneer het hout zelf in de grond zou zitten.

Blokhut profiel schutting plaatsen

Wilt u meer weten over deze stijlvolle Blokhutprofiel schutting met vurenhouten blokhut profielen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Naast deze schutting bieden wij verschillende andere soorten schuttingen aan.

Betowood