Houten schuttingen plaatsen

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin op een gezellige manier af te schermen? Wellicht heeft u gedacht aan een struik of heg? Echter is er een hele effectieve manier om uw tuin af te schermen van de omgeving: houten schuttingen van De Schuttingbouwer. Houten schuttingen zijn al tientallen jaren populair in en rondom tuinen, dankzij de effectiviteit en gezelligheid van dergelijke producten. Het is een goede manier om een tuin van die van de buren te scheiden of om gezellige terrassen te creëren in een grote tuin. Kortom, een goed uitgekozen houten schutting is altijd gepast en geeft veel sfeer aan een tuin.

Houten schuttingen laten plaatsen in uw omgeving

Er zijn allerlei redenen te bedenken om houten schuttingen om uw tuin te willen zetten. Wellicht is de huidige afscheiding verouderd of wilt u gewoon een keer iets nieuws. Ook gebeurt het vaak dat u in een nieuwe woning intrekt waar nog helemaal geen afscheiding te vinden is. In die gevallen bent u dan ook op zoek naar een goed product. Houten schuttingen kunnen in die gevallen de ideale oplossing zijn. De grote voordelen van dergelijke producten zijn namelijk dat ze natuurlijk ogen, duurzaam zijn en ook snel geplaatst kunnen worden. Het is dan ook een oplossing die niet alleen snel gezet is, maar ook lang mee kan. Er zijn verscheidene soorten houten schuttingen die u gemakkelijk kunt laten zetten of zelf kunt zetten. Er zijn verscheidene soorten hout en verscheidene kleuren waar u uit kunt kiezen.
Kijk ook eens naar de mogelijkheden die de beton schuttingen kunnen bieden!

Soorten hout voor de schutting

Wanneer u houten schuttingen van de Schutting Bouwer koopt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een passend product bestelt. Daarom bieden wij bij de Schutting Bouwer verscheidene opties. Zo kunt u kiezen tussen een bangkirai tuinscherm, grenen tuinscherm en een vuren tuinscherm. Deze houtsoorten zijn door ons geselecteerd vanwege de stevigheid, duurzaamheid en overige kwaliteiten. Zo is het bangkirair hout bijvoorbeeld bestand tegen schimmels en insectenaantasting. Hierdoor zal het hout dan ook langer meegaan en heb heeft u meer plezier van uw aankoop.
Het grenenhout
Zo gaan wij bij de Schutting Bouwer altijd voor de beste kwaliteit. Het grenenhout is na het vurenhout het meest gebruikte hout in Nederland en Vlaanderen. Grenen is ook een van de modernste en populairste houten van dit moment vanwege haar lichte kleur. Het wordt in vele meubels gebruikt om een contrast te vormen met een donkere vorm van hout. Hierdoor ontstaat een speels effect. Bij de Schutting Bouwer heeft u altijd de garantie dat u de beste houtsoorten verkrijgt voor uw houten schuttingen.

Houten schuttingen voor elk budget

Soms denken mensen: ik zou best een mooie houten schutting willen, maar ik heb er te weinig budget voor. Bij de Schutting Bouwer willen we dat iedereen een houten schutting kan zetten. Daarom bieden wij houten schuttingen van allerlei soorten, maten en budgetten. Zo kunnen wij de houtsoort veranderen en natuurlijk ook het aantal planken per scherm veranderen. Hierbij heeft u de keuze uit 19, 21 en 23 planks schermen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een passend product vindt dat helemaal aansluit bij uw wensen en uw budget. Vraag gerust om meer informatie of advies bij de Schutting Bouwer! Houdt u ook onze schutting aanbiedingen in de gaten!

Wilt u uw tuin of erf afschermen of bent u op zoek naar een hulpmiddel om duidelijk aan te geven welke grond bij uw huis hoort? Schaf dan een houten schutting aan van De Schuttingbouwer en u bevordert niet alleen uw privacy, maar laat ook zien welke grond bij uw woning hoort. En omdat de houten schuttingen van De Schuttingbouwer beschikbaar zijn in diverse soorten en uitvoeringen, kan iedereen een schutting vinden die perfect bij zijn of haar tuin en woning past.

De voordelen van een houten schutting

Kiest u voor een houten schutting van De Schuttingbouwer, dan profiteert u van enkele voordelen. Ten eerste hebben houten schuttingen een natuurlijke en rustige uitstraling, waardoor deze schuttingen perfect opgaan in de achtergrond en in uw tuin. Daarnaast zijn houten schuttingen zeer stevig, waardoor deze diverse weersomstandigheden eenvoudig weten te trotseren en vele jaren kunnen blijven staan. Tot slot zijn houten schuttingen beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, zodat u eenvoudig een schutting kunt kiezen die bij de uitstraling van uw tuin, erf en woning aansluit.

De houten schuttingen van De Schuttingbouwer

De Schuttingbouwer begrijpt dat iedereen andere wensen en behoeften heeft met betrekking tot het plaatsen van houten schuttingen. Daarom heeft De Schuttingbouwer diverse houten schuttingen in het aanbod, zoals:

  • Schuttingen met bangkirai palen en een bangkirai tuinscherm.
  • Schuttingen met bangkirai palen en een grenen tuinscherm.
  • Schuttingen met bangkirai palen en een vuren tuinscherm.

Deze schuttingen hebben stuk voor stuk een andere uitstraling, waardoor u eenvoudig zelf een schutting kunt kiezen die bij het aanzicht van uw tuin, erf en woning past. Daarnaast vallen de diverse houten schuttingen in verschillende prijscategorieën, zodat iedereen een schutting kan aanschaffen die bij zijn of haar budget past. De aantal planken per tuinscherm kunnen invloed hebben op de prijs. Wij leveren 19, 21 en 23 planks tuinschermen.

Kijk ook eens bij: Betonschuttingen