H&S Betonwaren

H&S betonwaren voor kwaliteit en ruime keuze.

Als u houdt van een ruime keuze in kwaliteitsproducten, dan gaat u zeker slagen binnen het assortiment van H&S beton waren. Deze producent van onder andere schuttingen en tuinhekken staat bekend om zijn innovatieve producten en betrouwbare leveringen. De meeste schutting onderdelen komen uit de eigen fabriek, waarbij er kwaliteit beton wordt geproduceerd en hoogwaardige tuinschermen worden gemaakt van verschillende houtsoorten. De populairste houtsoorten voor schuttingen zijn Grenen, Vuren, Nobifix en Douglas.

Moderne producten

HS betonwaren biedt moderne producten aan voor de klant van vandaag. De klant van vandaag wil kunnen kiezen, een schutting of tuindeur die past bij het bestaande interieur en wil hier het liefste zo min mogelijk onderhoud aan hebben. Daarnaast wil de consument van vandaag ook iets anders dan de buren. HS betonwaren bieden hiervoor onder andere schuttingen aan waarbij je kunt kiezen voor een specifiek motief die goed past bij uw stijl. Hiermee wordt een schutting of tuinhek iets van uzelf, waarmee u iets uit kunt stralen.

Sterk en onderhoudsvrij

H&S betonwaren weet dat in een land als Nederland kwaliteit belangrijk is. Het klimaat in Nederland is afwisselend, wat zijn charme heeft, maar zeker ook zijn nadelen. Want hier kan het hagelen, vriezen, stormen en ook nog eens tropisch heet zijn. Daar moet een schutting of tuinhek wel tegen kunnen. Het is natuurlijk zonde als je na een paar jaar alweer een nieuwe schutting of tuinhek moet plaatsen. Bij HS betonwaren wordt er alleen maar gewerkt met kwaliteitsbeton in combinatie met hoogwaardige houtsoorten. Hierdoor kunt u rekenen op een lange levensduur, waarbij uw schutting of tuinhek bestand is tegen ieder weertype. Bovendien krijgt ongedierte geen kans, waardoor u bijvoorbeeld ook geen houtrot krijgt.

Waar gaat u voor?

Bij HS betonwaren is er voor iedere klant en budget een passende schutting te vinden. Zo kunt u kiezen voor een betonschutting, een luxe houten schutting met beton of een standaard houten schutting. U bepaalt hiermee zelf waar u voor wilt gaan. Ook kunt u hiermee feitelijk zelf een keuze maken voor de levensduur van uw schutting en de uitstraling die u aan uw schutting wil meegeven. Een luxe houten schutting met beton combineert bijvoorbeeld de kracht van beton met de natuurlijke uitstraling van hout. Het voordeel van deze variant is ook nog eens, dat u na verloop van tijd kunt besluiten om het hout te vervangen, maar de betonnen delen te laten staan.

Combi betonpalen

Uitstekende investering

Een schutting of tuinhek van H&S Betonwaren is een uitstekende investering. U kunt zelf kiezen welk type schutting of tuinhek er past bij uw wensen en budget, maar u kunt altijd rekenen op goed materiaal dat lang meegaat. U hoeft hiermee niet bang te zijn dat uw schutting bijvoorbeeld bij een harde storm meteen omligt. Bovendien kunt u met een mooie schutting of een mooi tuinhek uw huis ook mooier maken. Zeker als u kiest voor een schutting of tuinhek die past bij uw woning. U kunt qua motief en kleur hout bijvoorbeeld kiezen voor materialen die ook al in uw huis verwerkt zijn. Dit maakt uw woning samen met de schutting/tuinhek tot één geheel. Dit is niet alleen heerlijk om dagelijks van te genieten, het is ook nog eens gunstig voor de waarde van uw woning.

Veel producten bij H&S Betonwaren

Heeft u een middenwoning? Twee-onder-een-kap woning? Woont u vrijstaand middenin de polder? Gegarandeerd dat u in het assortiment van H&S Betonwaren gaat slagen voor een schutting of tuinhek. U kunt namelijk kiezen uit verschillende varianten. Bijvoorbeeld voor een standaardschutting, bestaande uit een betonnen onderplaat met hierop houten schermen. Ook kunt u gaan voor de semi-luxe schutting waarbij er een betonnen onderplaat geleverd wordt met houten scherm, maar waarbij het beton is voorzien van een fraai motief. Dit geeft het beton onderscheidend vermogen en verfraait meteen het aangezicht.

Als u wilt gaan voor een luxe schutting is er de combinatie tussen hout en beton waarbij er een afdekkap wordt geleverd. Dit geeft uw schutting een luxe uitstraling, deze schutting past uitstekend bij bijvoorbeeld een vrijstaand huis of een hoekwoning. Wilt u echt iets heel anders? Dan is de schutting met blokhutprofiel iets voor u. Hierbij zijn de betonpalen voorzien van een sleuf, waarin de blokhutprofielen kunnen worden geschoven. Hiermee maakt u iets bijzonders van uw schutting, het ziet er meteen opvallend en avontuurlijk uit. Ook kunt u in het assortiment van H&S Betonwaren prima slagen voor een tuinhek. Dit is nieuw in het assortiment, dit lage hek past bijvoorbeeld prima in de voortuin. Ook voor in de achtertuin is het een ideaal hek, gezien het feit dat het een laag hek is, kunt het bijvoorbeeld gebruiken om uw moestuin af te scheiden van uw siertuin.

Directeur Paul Swinkels

Deschuttingbouwer.nl is al bijna 20 jaar dealer van H&S beton waren!

Geschiedenis van H&S betonwaren

H&S Betonwaren is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van betonproducten voor de bouwsector. Het bedrijf is in 1992 opgericht en zat toen gevestigd in het Limburgse Heerlen. H&S Betonwaren levert een breed assortiment aan betonproducten, waaronder prefab betonplaten, keerwanden, stelconplaten, betonbuizen, putten en kolken.

De betonproducten van H&S Betonwaren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf maakt gebruik van moderne productiemethoden en geavanceerde machines, waardoor de betonproducten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan alle relevante Europese normen en richtlijnen. Bovendien worden de betonproducten van H&S Betonwaren regelmatig getest en gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen.

Betonplaten van HS Betonwaren voor moderne schuttingen

Een van de belangrijkste producten van H&S Betonwaren zijn prefab betonplaten. Dit zijn grote betonnen platen die voor veel verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt. Zo worden prefab betonplaten vaak gebruikt voor het aanleggen van parkeerterreinen, industriële vloeren, opslagterreinen en wegen. Prefab betonplaten hebben als voordeel dat ze snel en eenvoudig kunnen worden gelegd en dat ze zeer duurzaam zijn.

Een ander belangrijk product van H&S Betonwaren zijn keerwanden. Dit zijn grote betonnen wanden die worden gebruikt om hoogteverschillen in het landschap op te vangen. Keerwanden worden vaak gebruikt voor de aanleg van dijken, tunnels, parkeerkelders en tuinomheiningen. De keerwanden van H&S Betonwaren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen desgewenst worden voorzien van een speciale coating of afwerking.

H&S Betonwaren levert ook betonbuizen, putten en kolken. Deze producten worden vaak gebruikt voor de aanleg van rioleringen, drainage en waterafvoersystemen. De betonbuizen, putten en kolken van H&S Betonwaren zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden geleverd in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen en projecten.

Waarom kiezen voor producten van H&S Betonwaren?

Een van de belangrijkste voordelen van de betonproducten van H&S Betonwaren is dat ze zeer duurzaam zijn. Beton is een sterk en slijtvast materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen verschillende vormen van aantasting, zoals corrosie, brand en extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn de betonproducten van H&S Betonwaren zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Al met al is H&S Betonwaren een betrouwbare partner voor bouwbedrijven en aannemers die op zoek zijn naar hoogwaardige en duurzame betonproducten. Het bedrijf levert een breed assortiment aan betonproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en projecten. H&S Betonwaren heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de bouwsector en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en dienstverlening.

Naast de productie van betonproducten biedt H&S Betonwaren ook verschillende diensten aan, zoals transport en montage. Het bedrijf beschikt over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs die de betonproducten veilig en efficiënt kunnen vervoeren naar de plaats van bestemming. Daarnaast beschikt H&S Betonwaren over een team van deskundige monteurs die de betonproducten op vakkundige wijze kunnen installeren op de bouwplaats.

H&S Betonwaren hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf gebruikt zoveel mogelijk gerecycled materiaal en heeft verschillende maatregelen genomen om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast is H&S Betonwaren actief betrokken bij diverse sociale en maatschappelijke projecten in de regio.

Sterke groei in 5 jaar tijd

In de afgelopen jaren heeft H&S Betonwaren een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in nieuwe productiemethoden en machines om aan de groeiende vraag naar betonproducten te kunnen voldoen. Ook heeft H&S Betonwaren haar dienstverlening verder uitgebreid, zodat klanten nog beter kunnen worden bediend.

Kortom, H&S Betonwaren is een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige betonproducten levert aan de bouwsector. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten, de uitstekende dienstverlening en de aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor bouwbedrijven en aannemers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame betonproducten is H&S Betonwaren dan ook een uitstekende keuze.