Metalen schutting palen

Anker 6 schutting

Prins Schuttingen staat bekend om zijn expertise en vakmanschap in de wereld van tuinafscheidingen. Met de introductie van de “Anker 6 schutting“, een product dat innovatie en duurzaamheid op de voorgrond plaatst, zet het bedrijf nieuwe normen in de branche. Dit blogbericht verkent de unieke aspecten van de Anker 6 schutting, van de robuuste constructie en diverse ontwerpmogelijkheden tot de installatietechnieken en de garanties die Prins Schuttingen biedt.

Metalen schutting palen

Innovatieve Constructie Anker 6 schutting

De Anker 6 schutting onderscheidt zich door het gebruik van ronde stalen palen met een dikte van 60mm. Beschikbaar in moderne zwarte of traditionele groene kleur. Deze palen zijn behandeld met een poedercoatingproces, dat niet alleen een esthetisch aangenaam uiterlijk biedt, maar ook een uitzonderlijke weerstand tegen roest en corrosie.

Duurzaamheid en stijl Hand in Hand

Het hart van de Anker 6 schutting ligt in de keuze van de tuinschermen. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan houtsoorten. De tuinschermen worden in eigen werkplaats vervaardigd en bestaat uit 21 of 23 planken (inclusief 2 regels) en met verschillende diktes .

Houtsoorten:

  • Grenen groen geïmpregneerd (16mm)
  • Grenen bruin geïmpregneerd (18mm)
  • Red Class Wood (16mm)
  • Douglas (16mm)
  • Zwart grenen (16mm)
  • Nobifix (18mm)

Elk van deze opties is zorgvuldig geselecteerd om zowel esthetische schoonheid als langdurige duurzaamheid te bieden. De meeste houtsoorten komen met een speciale behandeling (KOMO impregnering) die de levensduur van het hout aanzienlijk verlengt.

Red Class Wood tuinscherm

Red Class Wood

Zwart tuinscherm

Zwart tuinscherm

Nobifix tuinscherm

Nobifix tuinscherm

Houten Afdekkap: Natuurlijke Elegance

De houten afdekkap biedt een klassieke en tijdloze afwerking die naadloos aansluit bij de natuurlijke uitstraling van de tuinschermen. Het gebruik van hoogwaardig hout zorgt voor een harmonieus geheel en versterkt het natuurlijke karakter van de buitenruimte. Deze optie is ideaal voor diegenen die de voorkeur geven aan een organische look en feel in hun tuin.

Metalen Afdekkap: Moderne Duurzaamheid

Voor een meer moderne en strakke uitstraling biedt Prins Schuttingen een metalen afdekkap aan, beschikbaar in dezelfde kleuren als de stalen palen (zwart of groen). Deze keuze zorgt voor een visuele consistentie door de hele schutting heen en benadrukt een gestroomlijnde, eigentijdse stijl. De metalen afdekkap is niet alleen stijlvol maar ook bijzonder duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie waarde hecht aan zowel esthetiek als langdurige bescherming tegen de elementen.

Ongeacht de gekozen afwerking, beide opties zijn ontworpen om de levensduur van de Anker 6 schuttingen te verlengen door extra bescherming te bieden tegen weersinvloeden. Ze voegen niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe maar dragen ook bij aan de structurele integriteit van de schutting. De afdekkappen helpen waterophoping en directe blootstelling aan zonlicht te verminderen, waardoor de tuinschermen beter beschermd zijn.

Flexibiliteit in Ontwerp

De montage van tuinschermen tussen de stalen palen biedt niet alleen een strakke afwerking maar zorgt ook voor stabiliteit en weerstand tegen het Nederlandse weer. Een handige toevoeging is de optie om een hardhouten plank onder het tuinscherm te plaatsen. Dit voorkomt direct contact met de aarde, wat de levensduur van de schutting aanzienlijk verlengt. Tevens biedt dit een oplossing voor hoogteverschillen in de tuin, tot ongeveer 10cm.

Aanpassing aan Elke Tuin

Voor tuinen met grotere hoogteverschillen biedt Prins Schuttingen de mogelijkheid om de schutting trapsgewijs te plaatsen, waardoor een harmonieus en esthetisch aantrekkelijk geheel ontstaat dat perfect past bij de natuurlijke contouren van elke tuin.

Anker 6 schutting, bestand tegen storm

Een van de opmerkelijke kenmerken van de Anker 6 schutting is de weerstand tegen extreme weersomstandigheden, met name stormen. De flexibiliteit van de stalen palen, die meeveren met de wind, voorkomt dat ze afbreken. Hiermee word een uitzonderlijke duurzaamheid en stabiliteit wordt gegarandeerd.

Diverse Hoogte opties

Om aan verschillende privacy- en ontwerpbehoeften te voldoen, zijn de Anker 6 schuttingen beschikbaar in hoogtes van ongeveer 100cm, 135cm, 180cm, en 200cm. Dit biedt klanten de flexibiliteit om de schutting te kiezen die het beste past bij hun specifieke situatie en wensen.

Anker 6 schutting plaatsen

Prins Schuttingen heeft een efficiënt installatieproces ontwikkeld, waarbij ongeveer 25 meter schutting per dag geplaatst kan worden. De palen worden ongeveer 100cm diep in de grond geheid, wat zorgt voor een solide fundament dat de duurzaamheid en stabiliteit van de schutting ten goede komt.

Toewijding aan Klanttevredenheid

De toewijding van Prins Schuttingen aan kwaliteit en klanttevredenheid komt tot uiting in de 10-jarige garantie die op de Anker 6 schuttingen wordt geboden. Deze garantie onderstreept het vertrouwen van het bedrijf in de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten.

Nadelen Anker 6 schutting?

Ja, zoals iedere schutting heeft ook de Anker 6 schutting een nadeel. Kleine krasjes op de palen zijn haast niet te voorkomen en deze vallen daarom ook niet onder de garantie.

Conclusie

De Anker 6 schutting van Prins Schuttingen vertegenwoordigt het summum van kwaliteit, duurzaamheid en esthetische schoonheid in de wereld van tuinafscheidingen. Met zijn robuuste constructie, flexibele ontwerpmogelijkheden en weerstand tegen de elementen, biedt deze schutting een ideale oplossing voor iedereen die zijn tuin wil verfraaien terwijl hij geniet van privacy en bescherming. Prins Schuttingen blijft innoveren en klanten voorzien van producten die niet alleen aan hun huidige behoeften voldoen maar ook bestand zijn tegen de toekomst.