BETONPALEN

Betonpalen worden gebruikt om beton of hout-beton schuttingen op de juiste manier te plaatsen. het is belangrijk dat deze vele jaren kunnen blijven staan en de meest heftige weersomstandigheden kunnen trotseren. Veel mensen denken dat schuttingpalen een standaard uitstraling hebben, maar De Schuttingbouwer heeft vele verschillende type schuttingpalen in het assortiment. Omdat deze schuttingpalen allemaal een andere uitstraling hebben, heeft u vele mogelijkheden bij het aanschaffen van beton palen voor uw betonschutting.

Stamp beton palen

Ten eerste heeft u bij De Schuttingbouwer de mogelijkheid om stampbetonpalen aan te schaffen. Bij het aanschaffen van stampbetonpalen, die u kunt combineren met een schutting naar keuze, kunt u kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo heeft u bij het aanschaffen van ruwe betonpalen bij De Schuttingbouwer de keuze uit de kleuren witgrijs, en antraciet. Twee verschillende kleuren die stuk voor stuk gecombineerd kunnen worden met diverse schuttingen. Daarnaast kunt u bij De Schuttingbouwer ook kiezen voor een ietwat versierde beton paal, hier onder meer over deze beton paal.

COMBI BETONPALEN

Naast ruwe schuttingpalen, heeft De Schuttingbouwer ook de combi betonpaal in het assortiment. Combi betonpalen zijn beton palen die gecombineerd kunnen worden met hout-beton schuttingen. Een schutting in combinatie met een rotsmotief plaat of een schutting in de vorm van een standaard betonplaat (in witgrijs of antraciet). Bent u op zoek naar een stevige schutting met een natuurlijke uitstraling? Dan kunt u bijvoorbeeld de combipalen met rotsmotief platen aanschaffen om uw tuin of erf af te schermen. De combi beton palen zijn leverbaar met sier bol, diamant kop of vlakke kop. Sinds kort is het ook mogelijk om combi betonpalen met motief te bestellen. Dit sluit perfect aan bij uw luxe hout beton schutting. De betonpalen met motief zijn leverbaar voor de luxe hout beton schutting.

BETONPALEN MET MOTIEF

SPONNING BETONPALEN

Naast de bovenstaande type schuttingpalen zijn er natuurlijk de sponning beton palen. Deze zijn net als de combi beton palen glad afgewerkt met schuine kanten. Deze sponning schuttingpalen zijn eigenlijk bedoeld voor beton schuttingen zonder houten tuinschermen. Deze betonpalen hebben (zoals de naam al zegt) een sponning aan de zijkanten. In de sponning worden de betonplaten gestapeld. De afwerking van deze schuttingpalen is standaard altijd vlak. In de kop zit een schroef bus gestort zodat u hier later altijd een balk op kunt bevestigen, om bijvoorbeeld een schuur of afdak op af te bouwen. Er zijn betonmutsen met diamant kop leverbaar voor deze beton palen.

BETON PALEN MET LICHTLEIDING

Sinds 2015 is het mogelijk om zowel de sponning als Combi beton palen met lichtleiding te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over: Betonplaten