Beton schutting verven: is dat mogelijk?

Hoe pakken we dat aan?
Als u een beton schutting laat plaatsen in uw tuin, kunt u zelf kiezen welke kleur uw betonnen afscheiding moet krijgen. Natuurlijk denkt u goed na over de kleur van uw erfafscheiding bij de aanschaf van deze afsluiting voor uw tuin of erf, maar natuurlijk kan het voorkomen dat u na een tijdje niet meer tevreden bent over de kleur van uw betonschutting. Dit kan komen omdat de inrichting van uw tuin of erf is veranderd, maar bijvoorbeeld ook omdat u uw kozijnen en deuren heeft geverfd en uw schutting dezelfde kleur wil geven. Heeft u ook een betonnen tuinafscheiding en bent u eigenlijk niet meer tevreden over de kleur van uw schutting? Lees dan in dit artikel hoe u verandering kan brengen in de kleur van uw schutting.

Het veranderen van de kleur van uw schutting

Veel mensen denken dat een beton schutting verven niet mogelijk is, maar niets is minder waar. Zo kunt u de kleur van uw schutting eenvoudig veranderen door gebruik te maken van speciale buitenverf in een kleur naar keuze, simpelweg door de schutting over te verven. Kies een kleur uit die u beter bij uw tuin, erf en persoonlijke smaak vindt passen, zorg ervoor dat u een pot met speciale buitenverf koopt en u kunt direct aan de slag om de kleur van uw schutting te veranderen. Een beton schutting verven is zo gebeurd en u kunt dit klusje ook zelf opknappen, dus het veranderen van de kleur van uw schutting is een zeer eenvoudige klus die iedereen kan klaren. Een beton schutting verven is overigens niet moeilijk met de juiste materialen.

Indien uw schutting vanaf fabriek gecoat is zal dit het verkleuringsproces vertragen maar nooit uitsluiten. Indien u een gecoate schutting gaat verven dient u de coating laag eerst ligt op te schuren. Informeer hier na bij uw schutting leverancier.