Disclaimer

Wegens onze voortdurende toewijding aan productkwaliteit en innovatie, behouden wij ons het recht voor, om op ieder moment specificaties, prijzen, ontwerpen, toepassingen, modellen of uitvoeringen te beëindigen casu quo te wijzigen zonder dat daar rechten aan ontleend kunnen worden.

Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy

De Schuttingbouwer respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt.  De Schuttingbouwer stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Hyperlinks

De website van De Schuttingbouwer bevat hyperlinks naar andere websites. De Schuttingbouwer is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.