Luxe hout beton schuttingen

Luxe hout beton schuttingen zijn tegenwoordig helemaal in. Bijna in elke buurt zie je er wel een paar staan. En geef de mensen eens ongelijk, het zit er toch een stuk beter uit als die kant klare stukken hout van de bouwmarkt. En bovendien is de kwaliteit een stuk beter. Ze gaan dan ook veel langer mee. Het enigste dat verandert, is de kleur van het hout, maar dat is normaal. Het hout dat wordt gebruikt in vaak zodoende bewerkt dat het niet gaat rotten de komende 25 jaar. Dit proces noemen ze ook impregneren, het hout wordt in een chemisch bad gedompeld waardoor de chemicaliën in het hout trekken. Deze chemicaliën voorkomen dat bacteriën en schimmels het hout gaan afbreken.

Luxe schutting vuren hout

luxe hout beton schuttingen

Vroeger was een schutting van hout en beton nog een echte luxe. Tegenwoordig kun je voor aan paar honderd euro zelf een schutting zetten. Je moet alleen wel weten hoe je dat doet. Zo heel erg moeilijk is het niet. Betonnen palen in de grond, zorg dat deze uitgelijnd op elkaar staan, betonnen platen tussen palen zetten, houten panelen bevestigen en klaar is de schutting van hout en beton.

Natuurlijk moet je enige kennis hebben om dit eventjes te doen, en niet te vergeten een aantal man erbij voor tijdens het zetten. Als je dit niet kunt regelen dan kun je beter een bedrijf inhuren die hier in gespecialiseerd. Met je bent wel veel meer geld kwijt, maar dan weet je wel zeker dat het goed gebeurt.

Ook zou je een hovenier kunnen inhuren om de schutting van beton en hout te laten zetten. Misschien kun je dan wel een leuk dealtje met de hovenier maken voor de rest van de tuin. Wat je ook besluit over het zetten van de schutting, als je maar zorgt dat het goed gebeurt. Dan weet je zeker dat je er nog jaren plezier van kunt hebben.