Nieuwe coating voor beton 2020

Beste klanten,

Via deze weg willen wij u graag op de hoogte brengen van een vernieuwing die wij gaan doorvoeren.

Al onze nieuwe geproduceerde antraciet betonproducten zullen standaard worden voorzien van coating op kleur. Dit houdt wel in dat de producten welke geproduceerd zijn in 2019 deze coating laag nog niet hebben. Het voordeel hiervan is, dat deze producten ook in de wintermaanden niet meer heel snel de witte uitslag zullen krijgen en dat de kleur beduidend langer mooi blijft.

Voor de toekomst is dit alles wel een hele verbetering, wat natuurlijk naar particuliere klanten toe mooie aanvullende informatie is.
Vriendelijk verzoek om deze informatie zo breed mogelijk te verspreiden onder uw klanten, zodat deze eerder geneigd zijn om te kiezen voor onze producten.

Verder willen wij graag onze Facebookpagina onder uw aandacht brengen, waarop wij altijd de nieuwste ontwikkelingen vermelden. Door onze Facebookpagina te volgen, bent u vrijwel altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws. Zoals velen misschien al weten richten wij ons steeds meer op de dealers, waardoor de particuliere markt zich waarschijnlijk meer tot u zal wenden. Zo kunnen particulieren via onze website aanvragen welke dealer bij hun in de buurt zit. Wij sturen dan de gegevens van de dichtstbijzijnde dealer(s) naar deze klanten toe.

Mocht u nog vragen, c.q. opmerkingen hebben: wij zijn altijd bereid u te woord te staan.