Nieuwe producten 2017

Vanaf 1 februari 2017 zijn er enkele nieuwe betonproducten in productie gegaan. Zo is er onder andere een nieuwe beton kleur. Naast witgrijs, crème en antraciet is bruin de 4e kleur voor onze beton producten. Vind u witgrijs te licht en antraciet te donker? Dan is het beton in de kleur bruin een goed alternatief!

Links met antraciet beton & Rechts met bruin beton

Combi betonpalen bruin

Zoals u van ons gewent bent staat kwaliteit en uiterlijk voorop. De combi betonpalen zijn niet voor niets de best verkochte betonpalen in Nederland. De eerste productie reeks in de kleur bruin zal bedoeld zijn voor de standaard hout beton schutting met een smalle betonplaat onder het tuinscherm (zoals onze aanbieding 2). Later deze maand gaat de luxe hout beton schutting bruin in productie (zoals onze aanbieding 1). Houd u in deze opstartfase rekening met een levertijd tussen de 2 en 4 weken.

Beton schutting bruin

Naast de standaard en luxe hout beton schutting is het ook mogelijk om een volledige betonschutting in de kleur bruin te bestellen. In het eerste kwartaal van 2017 zal de motief keuze in de kleur bruin beperkt zijn.  Het hout motief van beton in de kleur bruin is het eerste motief dat in productie gaat. Hieronder meer over dit nieuwe hout motief.

Hout motief van beton

Naast onze traditionele motieven is er nu ook de nieuwe hout motief beton schutting. Al onze andere motieven hebben iets weg van steen (rotsmotief, klassiek steenmotief, Romeins motief en gebroken steenmotief). Er zijn genoeg mensen die dit niet mooi vinden. Wij spelen hier slim op in en hebben speciaal voor deze mensen het hout motief van beton laten ontwikkelen. De uitstraling van hout met de grote voordelen van beton. Het staat als een huis en rot niet!

TuinIdee 2017

Deze nieuwe producten zijn van 16 t/m 19 februari te bezichtigen op de tuinbeurs “TuinIdee 2017” in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Bent u een van de eerste in Nederland met deze nieuwe schutting? Profiteer nu van extra korting. Besteld u in de maand februari 2017 een nieuwe schutting in de kleur bruin? Dan krijgt u van ons 5% korting op de factuur. Wij hebben voor onze website mooie foto’s nodig van deze nieuwe bruine schuttingen. Profiteer daarom mee van deze tijdelijke aanbieding!