Schutting met betonpalen

Een schutting met betonpalen is onafhankelijk van het materiaal waar de tuinschutting zelf uit is opgebouwd. Het staat garant voor een zeer lange levensduur en hoge mate van stabiliteit. Op alle betonproducten van De Schuttingbouwer zit minimaal 20 jaar garantie tegen betonrot!

Stevige schutting

Een schutting met betonpalen is een ideale tuinafscheiding met een mooie en vooral robuuste uitstraling. Vaak is dat net wat onze klanten zoeken. Daarbij wordt er vaak gekozen voor een hout beton schutting wat een prachtige combinatie geeft van het beton met de houten delen van de schutting. Stabiel en een hoge levensduur maar toch ook de authentieke sfeer die hout nu eenmaal kan geven. Dat is zeker ook de uitstraling die een dergelijke schutting geeft in een tuin. Geen inkijk meer dus een stukje extra privacy. Terwijl het hout in een schutting toch ook een stukje extra sfeer weet te geven is een combinatie van beide perfect.

Want daar gaat het toch vaak om. Een stukje extra uitstraling, en eindelijk meer privacy in het verlengstuk van het huis. De tuin, waar zich vaak in de zomermaanden toch een groot gedeelte van het leven afspeelt.

Extra hoge schutting

Onderhoudsvrije schutting

Door de betonpalen en de betonnen onder betonplaten komt het hout niet direct met grond of vocht in contact. Dit geeft als grote voordeel dat vocht niet direct in het hout kan trekken. Deze methode zorgt er voor dat de levensduur van een schutting met betonpalen aanzienlijk verlengd wordt. Tevens is de schutting ook minder gevoelig is voor vuil en mos groei. Tevens ook nog eens mooi blijft en minder onderhoud vergt.

Ideaal dus, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten van de mooie zomerse dagen.

Ook De schuttingbouwer heeft diverse soorten schuttingen met betonpalen die gebaseerd zijn op betonnen palen en onder betonplaten. Verschillende soorten waarbij de klant die schutting kan uitzoeken die passend is voor de tuin of voor het erf.

Neem gerust eens een kijkje tussen de verschillende schuttingen met betonpalen die wij te bieden hebben, waarbij we onze klanten natuurlijk ook graag van meer informatie voorzien. En vanzelfsprekend staan we onze klanten ook graag te woord om te helpen bij het uitkiezen van de juiste schutting met betonpalen.