Nobifix schutting

Schutting Donau motief betonplaten met Nobifix tuinschermen

De luxe hout beton schutting kan de perfecte aanvulling zijn op uw tuin of terras. Niet alleen kan een schutting privacy bieden, het kan ook een visueel aantrekkelijke functie zijn. Een van de mooiste opties op dit moment is een luxe schutting met Donau-motief betonplaten in combinatie met nobifix tuinschermen.

Luxe schutting Donau motief en Nobifix
Schutting Donau motief luxe

Het Donau-motief is een van de meest populaire ontwerpen in 2023 voor luxe hout beton schuttingen. Het ontwerp bestaat uit een patroon van diagonale lijnen die lijken op de stroming van een rivier. Het Donau-motief is een tijdloos ontwerp dat elegantie en stijl toevoegt aan elke buitenruimte.

Nobifix hout is een ander prachtig onderdeel van deze luxe schutting. Nobifix hout is een houtsoort van hoge kwaliteit die bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het hout is behandeld met een uniek proces dat ervoor zorgt dat het hout minder snel gaat rotten. Maar ook splijten of kromtrekken gebeurd nagenoeg nooit met deze houtsoort. Hierdoor gaat het hout dus langer mee en blijft het er mooi uitzien. Zelfs na jaren van blootstelling aan weersinvloeden.

Een luxe schutting met Donau motief en nobifix tuinschermen biedt verschillende voordelen:

  1. Uniek design: Het Donau-motief voegt een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Het patroon is subtiel en niet te druk, waardoor het een tijdloos ontwerp is dat jarenlang meegaat.
  2. Hoge kwaliteit: Nobifix hout is van hoge kwaliteit en gaat langer mee dan traditionele houtsoorten. Dit betekent dat u niet alleen een luxe uitstraling krijgt, maar ook een schutting die lang meegaat en minder onderhoud vergt. De gemiddelde levensduur is 25 jaar.
  3. Duurzaamheid: Door het gebruik van nobifix hout is de schutting duurzamer en beter bestand tegen het Nederlandse weer. Dit betekent dat de schutting er mooi uit blijft zien, zelfs na jaren van blootstelling aan weer en wind.
  4. Privacy: Een schutting biedt privacy en is een geweldige manier om uw tuin of terras af te scheiden van de buren of de straat. Kies voor 23 planks tuinschermen voor maximale privacy.
  5. Waarde: Een luxe schutting kan de waarde van uw huis verhogen en is een investering die zichzelf terugbetaalt. Een mooie tuin kan de woningwaarde laten stijgen.
Schutting 2023
Nobifix schutting met Donau motief betonplaten

Het ontwerp van de schutting kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl. Het Donau-motief kan bijvoorbeeld worden geleverd in verschillende kleuren. De grijze betonkleur is in 2023 erg populair. Maar ook wit of antraciet behoord tot de mogelijkheden.

Ook voor de betonpalen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor palen met een puntje (diamantkop), een bolkop of vlakke bovenkant.

Bovendien word het nobifix tuinscherm voorzien van een afdekkap. Hierdoor krijgt regenwater minder kans om in het tuinscherm door te dringen.

Een luxe schutting met Donau motief en nobifix tuinschermen is een geweldige manier om een stijlvolle en duurzame schutting toe te voegen aan uw tuin of terras. Het ontwerp is tijdloos en elegant, terwijl het nobifix hout zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Bovendien biedt de schutting privacy en kan het de waarde van uw huis verhogen.