Schutting met rotsmotief

Een schutting van hout en beton, maar dan met een rot motief. Dit ziet er een stuk natuurlijker uit, het is dus een goede aanvulling aan je tuin. Zeker als je de tuin strak en mooi hebt ingericht. Ook aan de andere kant, de kant waar de buren tegen aan kijken ziet er natuurlijk leuk uit.

Schutting met Rotsmotief

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een schutting van beton en hout. Deze schuttingen hebben een lange levensduur. Merendeel doordat de onderkant van beton is, en beton rot in principe niet zo snel. Beton rot treed alleen op onder bepaalde omstandigheden. Hout kan echter wel snel gaan rotten, zelf als het geïmpregneerd is met chemicaliën. Als hout in de grond staat dan zal dit net boven de grond gaan rotten. Zo kan een schutting al naar een paar jaar gaan rotten. Maar met deze nieuwe systemen is dit haast onmogelijk.

Rotsmotief gecoat beton

Schuttingen met betonnen ondergrond kunnen soms wel 50 jaar meegaan. Beton ziet er nou eenmaal niet zo natuurlijk uit in de tuin. Maar juist daarom kun je ook beton kopen met de rots motief erop. Ook is deze er in een kunststof variant.

Door het rotsmotief krijg de tuin een natuurlijk uiterlijk en ziet alles er nog veel mooier uit. Ook voor de buren is dit een veel mooier uitzicht dan het kale beton. Deze schuttingen met rots motief kun je natuurlijk zelf zetten, je moet ze dus wel kopen bij een winkel of een online shop. Daarna kun je het zelf zetten. Als je niet weet hoe dit moet dan kun je natuurlijk altijd iemand inhuren. Er zijn een heleboel leveranciers die ook de schuttingen plaatsen bij mensen in de tuin. Je natuurlijk ook de lokale hovenier om hulp vragen.

Als de schutting met rots motief eenmaal staat dan kun je genieten van een prachtig uitzicht in een mooie tuin. En je weet zeker dat je er jaren plezier van zult hebben.