Schutting stucwerk.

Per 1 januari 2019 zijn we gestopt met stucwerk voor schuttingen! We kunnen de schutting wel voor u plaatsen maar u dient zelf een stukadoor te zoeken om de schutting af te werken.

Een buitenmuur of schutting stucen is sinds dit jaar een nieuwe trend. Als basis word de goedkoopste beton schutting geplaatst. Deze schutting wand word dan dichtgezet met stucwerk naar wens. Verschillende kleuren zijn mogelijk omdat het in elke gewenste RAL kleur gemixt kan worden. Deze stucwerk schutting wanden kunnen alleen geplaatst worden bij een buiten temperatuur tussen de 15 en 35 graden, uiteraard dient het ook niet te regenen. Dit komt omdat het stukwerk voor meer dan 50% uit water bestaat, meer water betekend langer drogen.

Buitenmuur stucen.

Na het plaatsen van de schutting word deze dichtgezet met specie, dit vormt een strak geheel tussen de betonpalen. Als de specie opgedroogd en dus hard is kan het stukwerk er op gezet worden. Afhankelijk van de temperatuur zal het enkele dagen nodig hebben om te drogen. Van de oorspronkelijke beton schutting ziet u later niets meer. Alle handelingen zijn hetzelfde als een buitenmuur stucen. Als afwerking kunt u kiezen voor betonkappen en afdekmutsen, deze kunnen tevens strak gezet worden met de rest van de schutting.

Stucwerk schutting

Een van de grote voordelen is dat een beton schutting vaak 75% goedkoper is dan een gemetselde muur. Er hoeft geen fundering gestort te worden bij het plaatsen van een betonschutting, afhankelijk van de ondergrond zal 25kg betonmortel per paal voldoende zijn voor een stevige constructie. Willen de buren geen stucwerk schutting? Geen probleem, de andere zijde van de schutting kan gewoon onbehandeld blijven. Vraag gerust alvast een vrijblijvende offerte aan als u deze stucwerk schutting wand in het voorjaar van 2016 geplaatst wilt hebben. Zoals u kunt zien geeft het resultaat een aparte eigentijdse uitstraling.

Makkelijk en snel een offerte aanvragen kan via deze link: Offerte stucwerk schutting