Betonkirai betonpalen

De Betonkirai paal, welke nieuw is in ons assortiment, is een paal van beton die het uiterlijk heeft van een paal die gemaakt is van de hardhout soort Bangkirai. Uiterlijk zie je daarbij geen verschil tussen palen van beide materialen maar in werkelijkheid is deze paal dus gemaakt van beton. Bangkirai palen van beton.

Bovendien zijn de betonkirai palen voorzien van afgeronde hoeken en is leverbaar in de populaire kleur taupe. Met name voor onze standaard en semi-luxe hout-beton schuttingen is dit een mooie aanvulling. Daardoor kan de gehele schutting een nog luxere uitstraling krijgen. Waardoor de gehele schutting een nog mooier geheel geeft.

Bangkirai betonpalen

De schutting wordt als het ware afgemaakt met deze palen, die leverbaar zijn in de afmetingen van 9 x 9 centimeter met een lengte van 275 centimeter.

Het unieke aan deze nieuwe palen is dan ook enerzijds het uiterlijk. Daadwerkelijk haast niet te onderscheiden van de houten palen. Anderzijds heeft deze paal de voordelen wat duurzaamheid betreft, waarvoor de door ons geleverde betonpalen bekend staan. En dat is toch wel het grootste kenmerk.

Betonkirai betonpalen

Want laten we eerlijk zijn, een schutting laat niemand plaatsen voor een duurzaamheid van een paar jaar. Iedereen wil veel langer kunnen genieten van een nieuw geplaatste schutting en natuurlijk met zo min mogelijk onderhoud. De duurzaamheid van onze betonproducten, zoals deze paal en de door ons aangeboden hout-beton schuttingen, is enorm goed te noemen. Zoals onze klanten vanzelfsprekend ook van onze producten vragen.

Wil je meer weten over dit nieuwe product, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met De Schuttingbouwer. We beantwoorden vanzelfsprekend graag alle vragen, en vertellen ook graag de voordelen dit product zal hebben. Graag laten we bovendien onze andere producten zien. We helpen natuurlijk ieder nieuwe en bestaande klant graag om te laten zien hoe dit product in een nieuwe schutting kan worden ingepast. Hoe een dergelijke schutting er uit zou kunnen gaan zien in de tuin? Bekijk het op onze website!