Betonpalen met lichtleiding

Betonpalen met lichtleiding. Omdat je naast een perfecte schutting toch ook wel de mogelijkheid wilt om licht aan te brengen in de tuin. Dat maakt de tuin en de schutting pas echt af. Dat is niet alleen mooi in de koude wintermaanden, maar ook erg prettig als je met mooi weer buiten wilt zitten. Een tuin mag immers best wel sfeervol zijn, ook in de avonden.

* Alleen leverbaar voor 1 zijde. Indien uzelf én de buren een paal met lichtleiding willen dan dienen de palen om en om geplaatst te worden na 180cm (breedte van een tuinscherm).

Betonpalen met lichtleiding

Bij een normale schutting kun je vanzelfsprekend zelf leidingen door de tuin aanleggen, maar als je een nieuwe schutting gaat plaatsen, of laat plaatsen, waarom dan niet alvast rekening houden met verlichting? Dan zijn de betonpalen met lichtleiding natuurlijk erg makkelijk. Hier is namelijk al rekening gehouden met het feit dat je er wellicht een kabel voor licht door wilt laten voeren.

PVC pijp

De pvc pijp zit in de combi betonpaal gestort. De ingang komt onder het maaiveld en de uitgang op ooghoogte van de betonpaal. Je hoeft immers niet extra leidingen te leggen om de lampen aan te kunnen sluiten. Want je loopt altijd toch een bepaald risico met leidingen door de grond. Vooral in het onberekenbare klimaat waarin we wonen. Betonpalen met lichtleiding zijn voor verschillende soorten schuttingen leverbaar.

Makkelijk; Betonpalen met lichtleiding

Want, naast het feit dat een schutting de inkijk in een tuin voorkomt, is een schutting ook uitermate geschikt om er lampen op aan te brengen. De schutting is natuurlijk normaal gesproken wat hoger, en dus verlichting vanaf de schutting schijnt goed de tuin in, veel beter dan lampen die in de grond staan.

Uw kabel netjes weggewerkt

Ideaal dus, als je enerzijds betonpalen met lichtleiding koopt. Anderzijds tegen de schutting lampen kunt aanbrengen, zodat je lang kunt genieten van de lange zomeravonden in een tuin die helemaal af is. Want het totaalplaatje achter of voor je huis, mag best wel helemaal af zijn. Wil je meer informatie over de betonpalen met lichtleiding, of over de mogelijkheid om lampen op of aan de schutting aan te brengen, neem gerust contact met ons op. We vertellen je dolgraag alles over de mogelijkheden die er zijn.