Tuinschermen

Je kunt natuurlijk een schutting om je tuin laten plaatsen, maar een goed alternatief zijn tuinschermen. Zo’n tuinscherm kun je op meer plekken in je tuin laten plaatsen. Bijvoorbeeld om de erfgrens te bepalen of een deel van je tuin af te schermen. De mogelijkheden zijn daarbij haast onbegrensd. Vaak is zo’n tuinscherm gemaakt van hout. Dat geeft toch een beetje een extra sfeervol gevoel in je tuin, en je kunt ontwerp en vormgeving, en natuurlijk de kleur, geheel aanpassen aan de rest van de tuin.

Tuinschermen

De tuin die je natuurlijk ook hebt ontworpen, of laten ontwerpen. Het is je trots, en die wil je niet alleen beschermen tegen inkijk van buitenaf, maar ook mooi houden. En daar kunnen onze tuin schermen een aardig steentje aan bijdragen, want al onze tuinschermen hebben vanzelfsprekend de functie om die vervelende inkijk buiten de deur te houden, maar dragen ook bij aan een nog mooiere tuin. Neem nu bijvoorbeeld het bangkirai-tuinscherm, dat je in onze webshop kunt vinden. Een prachtig tuinscherm dat wat donkerder van kleur is dan de doorsnee tuinschermen, en wat dus ook wat meer klasse in de tuin zal brengen.

Overigens hebben we natuurlijk nog meer soorten houten tuin schermen, waarbij wij zelfs de mogelijkheid bieden om het aantal planken te kiezen. Daarbij kun je dus geheel zelf bepalen hoe dicht het tuinscherm moet worden.

Tuinschermen plaatsen

De schuttingbouwer biedt je dus de mogelijkheid om tuin schermen geheel naar eigen wens in te vullen. Je kunt dergelijke tuinschermen zelf plaatsen, maar we doen dat ook graag voor je. Wat je zelf maar wilt. En heb je nog meer nodig voor je tuin, dan kunnen we je daar ook vaak bij helpen. Om een voorbeeld te geven, want daarmee kun je natuurlijk ook geheel of gedeeltelijk je tuin mee afschermen, bieden we niet alleen geïmpregneerde tuin schermen, maar ook gaasschermen.

Deze kunnen geplaatst worden, al dan niet in combinatie met andere tuinschermen. Ook kun je ze laten begroeien met diverse soorten planten. Groenblijvend, niet-groenblijvend, en natuurlijk bloeiend. Zo kun je de tuin geheel naar eigen wens invullen. Kijk maar eens in onze webshop voor alle mogelijkheden, terwijl we je natuurlijk ook graag te woord staan, en van raad en advies voorzien.