Wat kost een schutting

Een vraag die we natuurlijk vaker krijgen: wat kost een schutting? Ondanks dat we natuurlijk zelf schuttingen verkopen en plaatsen is dat niet direct een vraag die makkelijk te beantwoorden is. Het hangt namelijk af van enkele factoren.  Bijvoorbeeld welke schutting je precies wilt, of je de schutting zelf plaatst, of dat wij dat moeten doen.

Zoals je op onze website kunt zien of misschien al bekeken hebt, verkopen we verschillende type tuinafscheidingen. Los van de plaatsing hebben al deze schuttingen een eigen prijs. Daarbij is het aantal meters dat een schutting wordt ook van belang. Een langere schutting kost uiteraard meer dan een kortere schutting. De prijs hangt natuurlijk ook af of er bijvoorbeeld een tuinpoort in de tuinschutting moet komen. Het kan immers zijn dat je een doorlopende schutting wilt, zonder mogelijkheid om van buitenaf de tuin in de kunnen.

Wat kost een schutting

We zullen twee voorbeelden noemen.

Om dit moment hebben we zowel voor de hout beton schutting als voor de luxe hout beton schutting een prachtige aanbieding. De hout beton schutting kost 100 Euro per strekkende meter en de luxe hout beton schutting kost 145 Euro per strekkende meter. Dat zijn prijzen inclusief btw maar zonder de kosten voor het plaatsen van de tuinschutting. De kosten voor het plaatsen zijn ongeveer 25 Euro per strekkende meter schutting.

Dat is op zich een klein prijsverschil tussen deze 2 soorten schuttingen maar de prijs is per strekkende meter. Heb je dus een tuin van honderd vierkante meter, dan loopt de lengte van de schutting al snel op tot dertig meter. Daarbij is dan nog niet gerekend op een eventuele tuinpoort. In dit geval is het prijsverschil tussen de hout beton schutting en de luxe houten beton schutting 1350 Euro. We moeten er dan natuurlijk wel bij vertellen dat de meerprijs voor een luxe houten beton schutting het dubbel en dwars waard is! De luxe hout beton schutting is bij onze klanten vanwege de uitstraling, uitermate geliefd.

Om de juiste prijs te kunnen vertellen, moeten er eigenlijk twee dingen gebeuren. Je dient een tuinschutting  naar wens uit te kiezen en de tuin, c.q. de schutting dient te worden opgemeten d.m.v. een rolmaat. We kunnen dan de juiste prijs berekenen in de offerte.

Kosten nieuwe schutting

Iedere klant die er over nadenkt om een nieuwe schutting te laten plaatsen, helpen we natuurlijk graag. We geven dan ook graag een correcte prijsopgave af. Neem dus gerust contact op voor meer informatie omtrent onze schuttingen.

Vraag hier een gratis offerte aan voor uw nieuwe schutting.