Bruine schutting

Een beton schutting in de kleur bruin

Een beton schutting in de kleur bruin. Tot voor kort was dit nog niet mogelijk. Wij kunnen nu als marktleider op dit gebied ook beton schuttingen in deze moderne kleur leveren. Dat is in Nederland toch wel weer een innovatieve ontwikkeling.

Witgrijs, Antraciet en nu ook Bruin

Bruin is toch een kleur die in tuinen, en dus ook als schutting of erfafscheiding, erg geliefd is. Logisch eigenlijk want bruin is een kleur die veel in de natuur en in tuinen voorkomt. Logisch dus dat veel mensen een dergelijke kleur graag terug zien in hun tuinafscheiding,. Met name het hout motief beton in deze kleur is erg populair. Uiteraard hebben de beton schuttingen in de kleur bruin weer dezelfde levensduur die inmiddels algemeen bekend zijn bij onze schuttingen en tuinafscheidingen, net als overigens alle andere kleuren en producten die wij voeren.

Een natuurlijke uitstraling

Het voordeel van de kleur bruin, en dan met name de hout beton schutting, dus de schuttingen met een motief als ware het echt hout, is de goede inpassing in uw tuin. Een natuurlijke kleur, die juist een geruisloze inpassing vormt in de natuurlijke omgeving van een tuin. Maar ook komen door deze kleur de overige bestanddelen van tuin of erf, de planten, bloemen en struiken, nog beter tot hun recht. Want veel van onze klanten willen een schutting laten plaatsen die een aanvulling is op de toch al vaak prachtig ontworpen tuinen. De kleur bruin kan daardoor nog meer voor een natuurlijke inpassing zorgen, waarbij het geheel en de samenklank tussen tuin en schutting, een nog mooier resultaat zal geven.

De tuin is af, zeggen veel van onze tevreden klanten. En dat terwijl er geen lastige inkijk meer mogelijk is vanaf buitenaf.

Wilt u ook meer weten van onze betonnen schutting in de kleur bruin? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag nader kennis maken met deze innovatieve kleurontwikkeling, vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn in uw situatie en plaatsen een dergelijke tuinafscheiding natuurlijk ook graag in uw tuin.