Goedkope betonschuttingen

Let op, onderstaande prijzen zijn uit 2019. Voor de actuele prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Beton biedt veel voordelen; het is sterk, onderhoudsvrij en werkt geluiddempend. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen kiezen voor dit materiaal voor hun schutting. Op het gebied van inbraakpreventie werkt beton ook uitstekend, door te kiezen voor verticale delen wordt het lastig voor ongewenste gasten om over de schutting te komen. Beton is in de loop der jaren meegegaan met de tijd en is beschikbaar in vele stijlen en uitvoeringen. Hierdoor kun je een stijl kiezen die precies bij je past. Zowel qua stijl als qua budget. U kunt ook kiezen voor een goedkope uitvoering van een betonnen schutting, die ook alle bovengenoemde voordelen biedt. Een goedkope betonschutting heeft u al v.a. €100,00 per strekkende meter.

Betonnen schutting is de perfecte investering

Beton heeft het grote voordeel dat je er vrijwel geen onderhoud aan hebt. Het is zeer goed bestand tegen pittige weersinvloeden en het kan een flink stootje hebben. Door de kracht en het gewicht van beton staat de schutting muurvast op zijn plek en zal het nooit voorkomen dat je schutting omwaait. Doordat de schutting van beton is, vormt dit ook een mooie aanvulling op een stenen huis. Dit zorgt voor een robuust, krachtig geheel wat weer ten gunste komt van de waarde van de woning. Als je besluit om het beton ook nog te coaten voordat je deze in gebruik neemt, neemt de duurzaamheid alleen maar toe. In dit geval wordt er een laagje bovenop het beton aangebracht dat zorgt voor nog meer bescherming.

Beton schutting zonder motief

Goedkope beton schuttingen

Als u kiest voor een basisuitvoering van een betonnen schutting dan moet u qua kosten denken aan €80,00 per strekkende meter. Hierbij gaan we uit van een uitvoering zonder extra’s zoals een patroon of versieringen. Als u deze schutting wilt laten plaatsen komt hier nog €25,00 per strekkende meter bij. Laten plaatsen heeft altijd de voorkeur; hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige plaatsing waardoor u lekker kunt genieten van uw schutting, zonder dat u ’s nachts wakker hoeft te liggen als het heel hard waait en bang hoeft te zijn dat u schutting omwaait. Met een goedkope betonschutting haalt u kwaliteit voor de toekomst in huis, voor een lage prijs.