Laatste nieuws van De Schuttingbouwer

Beste lezer,

In dit bericht informeren wij u over nieuwe producten, leveringsstop van aluminium schutting en onze openingstijden tijdens de bouwvak.

Dubbelzijdig gladde betonplaat

Vanaf 1 juli wordt een dubbelzijdig gladde betonplaat toegevoegd aan ons assortiment. Deze plaat heeft geen zichtbare stortzijde. De hoogte is 36 cm en de plaat is voorzien van een tand-groef systeem waardoor er geen kieren zichtbaar zijn. De dubbelzijdig gladde betonplaat kan gebruikt worden in een volledige betonschutting of in de semi-luxe en luxe hout-beton combinatie. De dubbelzijdig gladde betonplaat is uitsluitend leverbaar in de kleur antraciet.

Betonkirai paal

Nieuw in ons assortiment is de betonkirai paal. Deze betonpaal heeft de uiterlijke kenmerken van de bangkirai paal. De paal heeft een afmeting van 9 x 9 cm, is 2,75 meter lang en is voorzien van afgeronde hoeken. De Betonkirai paal is leverbaar in de kleur taupé en is geschikt voor de standaard en semi-luxe hout-beton combinatie. De betonkirai paal is per direct leverbaar.

Rabbat paal

De rabbat paal is tevens nieuw in ons assortiment. Deze betonpaal is ontworpen voor een schutting bestaande uit rabbatdelen met een maximale plankdikte van 28 mm. De paal is voorzien van een sponning voor een betonplaat van 26 hoog waarop een scherm van 1,80 meter wordt geplaatst. De paal is leverbaar met diamantkop of vlak afgewerkt. Afwerking met bol is niet beschikbaar. Standaard produceren wij de rabbat paal alleen in de kleur antraciet. Andere kleuren kunnen op aanvraag worden geproduceerd. De rabbat paal is per direct leverbaar.

Palen ten behoeve van toogschutting

Bestelt u betonpalen die gebruikt gaan worden in combinatie met toogschermen? Vergeet dan niet om sponning blokjes aan uw bestelling toe te voegen. Deze sponning blokjes vervangen het nokje dat uit de paal is gehaald.

Aluminium schutting

Wij zijn gestopt met het leveren van aluminium schuttingen.

Openingstijden bouwvak

Wij zijn volledig gesloten vanaf vrijdag 4 augustus t/m maandag 14 augustus. Vanaf dinsdag 15 augustus 07.00 uur staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie!