Rabat betonpalen

De Rabat betonpaal: nieuw in ons assortiment en is uiteraard ook gemaakt van beton. Deze betonpaal is speciaal ontworpen voor een schutting die bestaat uit rabatdelen waarbij de dikte van de planken 28 mm is. De palen zijn leverbaar is twee varianten: met diamantkop of met een vlakke kop afwerking. Bovendien zijn de palen voorzien van een sponning waarop een scherm van 180 centimeter geplaatst kunnen worden.

De kleur is standaard antraciet, maar de rabat betonpalen zijn op aanvraag door De Schuttingbouwer ook leverbaar in andere kleuren.

Met deze nieuwe rabat palen kan nog beter ingespeeld worden op de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot schuttingen en kunnen schuttingen nog beter passend geplaatst worden. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden voor wat betreft de combinatie en het uiterlijk. Terwijl ook bij dit nieuwe product de levensduur waar we als marktleider zo graag voor staan, verlengd en verbeterd kan worden vergeleken met de houten schuttingen.

Rabat Betonpalen

Daarbij is, mede door het kunnen aanbieden van deze rabat palen, niet alleen een lange levensduur mogelijk maar kunnen we ook schuttingen aanbieden die nog beter in de tuin zullen passen. Het staat dus garant voor nog meer sfeer in de tuin!

De tuin, inclusief schutting, moet immers een compleet geheel zijn. Waarbij onze klanten best wel mogen genieten van het resultaat nadat de schutting geplaatst is. Een schutting hoeft immers niet alleen de eventuele inkijk voorkomen, maar mag ook best mooi zijn. Door meer van dergelijke producten aan onze klanten te kunnen aanbieden kunnen we meer mogelijkheden bieden om het geheel nog mooier, sfeervoller en luxer te kunnen maken.

Rabat betonpaal

Wilt u meer weten over dit nieuwe product, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op.

We laten graag weten waarom dit product ons volle vertrouwen heeft. Ook laten we graag de vele voordelen zien en helpen onze klanten graag om een schutting te ontwerpen en te plaatsen.