Lezersvraag: Waarom zijn schutting prijzen per meter en niet per tuinscherm?

Lezersvraag: Waarom zijn schutting prijzen per meter en niet per tuinscherm?

Een van de redenen is dat u als klant vrij snel uit kunt tellen wat een schutting kost. Stel uw tuin is 10 meter diep en de hout beton schutting kost €80,00 per meter. Het is dan een makkelijke rekensom die uitkomt op €800,00. Wij hebben namelijk al uitgerekend wat alle materialen per meter schutting kost. Als we dit per tuinscherm gaan berekenen dan gaan er 7 betonpalen van 10cm dik, 5 tuinschermen 180×180 cm met houten afdekkappen en een passtuk betonplaat / tuinscherm / afdekkap van ca. 50cm breed in de lengte van 10 meter. Die losse prijzen moeten we dan keer op keer opnieuw uitrekenen en daar gaat veel tijd in zitten.

Makkelijk en snel schutting prijzen.

De andere reden is om het ons zelf zo makkelijk mogelijk te maken. Er gaat aardig wat tijd zitten in het opstellen van een juiste schutting offerte. Het opstellen van een schutting offerte is meestal het eerste contact met de klant. Dit moet voor ons gevoel een goede indruk achter laten. Er mogen natuurlijk geen fouten in de offerte staan. We willen de offerte dus goed snel naar de klant sturen zodat we meer tijd over hebben om een mooie schutting te plaatsen!

Omdat we dagelijks tientallen offertes maken voor verschillende soorten schuttingen is het dus makkelijk om meterprijzen te gebruiken.

Sinds kort ziet u op onze offerte aanvraag pagina direct het concept van de offerte zoals u die zelf ingevuld heeft. Tevens worden de transportkosten berekend naar de door u ingevulde postcode. Ook word er een kleine toeslag berekend voor het op maat maken van het laatste tuinscherm in de lengte. Het komt namelijk maar zelden voor dat het precies past zonder maatwerk. Als het totaalbedrag voor de nieuwe schutting binnen uw budget valt krijgt u de offerte vrijblijvend per email toegestuurd. Ligt de schutting prijs te hoog voor uw budget? Dan kan u het formulier dan opnieuw invullen met een ander type schutting of met minder dure schutting opties. We hebben schutting prijzen voor ieder budget!

We kunnen de prijzen voor een nieuwe schutting onder verdelen is 3 prijsklasse. Goedkoop, gemiddeld en duur.

Goedkope schutting?

De goedkoopste schutting bij De Schuttingbouwer is zeker niet slecht, “goedkoop is duurkoop” is hierbij zeker niet van toepassing! Het zit hem meestal in de gebruikte materiaalsoorten. Bangkirai hardhout is een stuk duurder dan bijvoorbeeld een naaldhout soort zoals Grenen, Vuren of Douglas tuinhout. Door de luxe opties word de prijs uiteraard ook hoger. Alle Grenen en Vuren tuinschermen van De Schuttingbouwer hebben minimaal 10 jaar garantie tegen houtrot. Op beton schuttingen zit zelfs 20 jaar garantie tegen betonrot.

De standaard hout beton schutting is de goedkoopste.

De luxe hout beton schutting heeft een gemiddelde prijs.

Een hardhouten schutting of een dubbelzijdige beton schutting valt in de hogere prijsklasse.

Heeft u zelf een vraag voor de schuttingbouwer? Mail ons gerust! De beste vragen plaatsen we op onze website. We proberen uw vraag dan zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.