Schuttingen nodig in Hoorn? De Schuttingbouwer helpt u!

Woont u in Hoorn, of in de omgeving van Hoorn? Bent u op zoek naar nieuwe schuttingen of tuinschermen om uw tuin professioneel af te schermen? De Schuttingbouwer bouwt al meer dan 10 jaar schuttingen in Hoorn. Het kiezen van de juiste tuinschermen kan erg lastig zijn. Dankzij onze expertise kunnen wij u professioneel advies bieden op het gebied van tuinschermen. Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan; 0629062808 of vraag een offerte aan. Wij hebben een enorm breed assortiment aan schuttingen, zoals; betonschuttingenhout beton schuttingenluxe hout beton schuttingenhouten schuttingenbetonpalenbeton motieventuinschermen en tuinpoorten.

Schuttingen plaatsen in Hoorn is al meer dan 10 jaar ons leven!

De Schuttingbouwer bestaat in 2015 al weer 10 jaar! Het bedrijf is inmiddels landelijk bekend om haar moderne en vooral innovatieve ideeën op het gebied van tuinafscheidingen. Door jaarlijks nieuwe schutting producten op de markt te brengen word het assortiment steeds uitgebreider. De laatste nieuwe ontwikkelingen kunt u terug vinden op ons schuttingen blog. Wij hebben voor ieder type woning of tuin wel een tuinscherm die aan de gewenste eisen voldoet. Bekijk recent opgeleverde schutting projecten. Of u nu kiest voor een klassieke betonschutting of voor de moderne luxe hout beton schutting u bent bij De Schuttingbouwer verzekerd van een goed product met uitstekende garanties! Zo geven wij op al onze KOMO-keur producten 10 jaar garantie tegen houtrot. Op onze FSC hardhouten producten 20 jaar en ook op onze betonproducten met CE markering zit 20 jaar garantie tegen betonrot! Bent u desondanks nog onzeker over onze vakbekwaamheid? Velen klanten ging u voor, lees hun ervaringen.

Schutting Aanbiedingen in Hoorn

De schuttingbouwer heeft altijd wel een leuke tuinscherm in de aanbieding voor u. Wij raden u aan om onze aanbieding pagina goed in de gaten te houden om te kunnen profiteren van onze schutting aanbiedingen. Door deze aanbieding bespaart u al gauw enorm veel geld op uw nieuwe tuinschermen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen (0629062808) of emaillen ([email protected]) om de meest actuele aanbieding op te vragen.

Bieden jullie nog meer beveiliging voor de tuin?

Ja, sinds 2015 leveren wij ook bewakingscamera’s voor uw woning! Een tuinscherm beveiligd uw tuin natuurlijk al tegen ongewenste gasten maar in combinatie met een bewakingscamera heeft u een volledig beveiligde tuin. Men geeft tegenwoordig steeds meer geld uit als het gaat om tuinartikelen, denk daar bij aan dure tuinmeubelen of BBQ. U kunt de bewakingscamera 24/7 laten opnemen of u kunt de motion detectie instellen. Met deze functie nemen de bewakingscamera’s de beelden op bij beweging. Met de nieuwe generatie bewakingscamera’s kunt op uw smartphone of tablet op afstand live bekijken wat er in uw tuin gebeurd. U kunt dit zelfs zo instellen dat als er iemand over uw schutting klimt u direct een sms of email krijgt. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website http://www.bewakings-camera.nl. Indien u een bewakingscamera systeem in combinatie met de schutting besteld krijgt u 15% korting op het camerasysteem! U kunt er tevens voor kiezen om het camerasysteem volledig door ons te laten installeren of enkel het grondwerk om de kabelgoot onder de schutting te plaatsen.

In welke steden plaatsen jullie schuttingen?

Wij plaatsen schuttingen in heel Nederland, maar hieronder treft u de grootste gemeenten waar wij regelmatig komen om prachtige tuinschermen te plaatsen. Bent u de volgende?

TilburgDe Friese MerenNieuwegeinBarneveldWoerdenAlmeloOssHeerhugowaardHeerlenVlaardingenOosterhoutMaastrichtEdeKampenWeertUtrechtse HeuvelrugHilversumBredaZoetermeerLansingerlandHardenbergHeerenveenKatwijkAlkmaarGroningenZaanstadZeist, ‘s-HertogenboschTerneuzenVenloPurmerendZutphenMiddelburgApeldoornDen HelderVeenendaalDelftCapelle aan den IJssel, BarendrechtGoeree-OverflakkeeSmallingerlandBergen op ZoomHaarlemmermeerSúdwest-FryslânAmersfoortAmsterdamAlmereEmmenAlphen aan den RijnLelystadSittard-GeleenEindhovenLeidschendam-VoorburgPijnacker-NootdorpHoutenDordrechtAssenRijswijkZwolleHengeloRoosendaalDeventerAmstelveenVelsenLeeuwardenHollands KroonHoogeveenNijmegenArnhemDen HaagRoermondHoornRotterdamHelmondEnschedeLeidenWestlandDoetinchemUtrechtHaarlemGoudaSchiedamStichtse Vecht