Decoton

Vaak krijgen we de vraag of we dezelfde schuttingen kunnen leveren als Decoton. Omdat er vaak een groot prijsverschil zit tussen de offerte van Decoton en De Schuttingbouwer vragen sommige klanten zich af waar dat prijsverschil in zit. Kopen jullie zo goedkoop in? Zijn de betonproducten van mindere kwaliteit? Dat zijn enkele vragen die we wekelijks in onze mailbox ontvangen.

Decoton

Wij kennen het bedrijf Decoton niet persoonlijk. We kennen de kwaliteit van de producten daarom ook niet. Wij doen dan ook geen uitspraken over het bedrijf en/of de kwaliteit van de materialen van Decoton. Wellicht vind u online meer informatie over Decoton maar DeSchuttingbouwer.nl kan u daar helaas niet bij helpen.

De Schuttingbouwer

Wij kunnen u verzekeren dat al onze betonproducten met CE markering zeker zo stevig zijn als die van Decoton of elk ander bedrijf dat betonproducten verkoopt. Onze betonplaten hebben zelfs geluidswerende proeven goed doorstaan en dit is beloond met een certificaat! De beton materialen van andere leveranciers worden wellicht in een andere betonfabriek gemaakt maar de duurzaamheid van onze beton producten behoord gegarandeerd tot het beste wat er op de Nederlandse markt verkrijgbaar is! Dat is ook wel te zien als u onze betonproducten komt bekijken in de grote showtuin.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De Schuttingbouwer blijft haar nieuwe producten doorontwikkelen. Bijna elke maand komt er een nieuw product op de markt. Denk daarbij aan een nieuw type betonpaal: De Betonkirai paal of het nieuwe betonmotief voor uw schutting: Houtmotief betonschutting. Houd onze website goed in de gate en wellicht vind u hier binnenkort uw nieuwe unieke droom schutting! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een schutting die bij u past!