Tweedehands gebruikte schutting

Af en toe nemen wij een gebruikte schutting over van de klant . Dit doen we alleen als de schutting er nog goed uit ziet en nog minimaal 5 jaar mee gaat. Heeft u een te klein budget voor een nieuwe schutting maar wilt u toch een schutting in uw tuin? Kijk dan regelmatig op deze pagina voor een tweedehands schutting.

Bankirai 180×180. Nieuwprijs €220 nu €100 ps

Ook hebben we vaak verkleurde tuinschermen, betonpalen, betonplaten zonder motief 184x26cm, betonplaten met rotsmotief, granietmotief, steenmotief van 184x36cm zowel dubbelzijdig als enkelzijdig. Deze beton producten kunt u vaak voor minder dan de helft van de nieuwprijs kopen van ons. Zelfs nieuwe betonproducten gaan na verloop van tijd verkleuren als u deze niet behandeld met bijvoorbeeld beton coating.

Houten schutting toog

We hebben regelmatig hout beton schuttingen, houten schuttingen en betonschuttingen. Luxe hout beton schuttingen komen helaas niet zo vaak voor. Dit type schutting bestaat namelijk pas enkele jaren.

Tweedehands schutting

Regelmatig in ons aanbod:

1. Dubbele Bankirai poort op stalen frame. Planken van 18mm dik.

2. Bankirai tuinschermen 3 stuks van 180x180cm.

3. Diverse nieuwe verkleurde betonpalen en betonplaten met of zonder motief.

4. Diverse tuinschermen en gaas schermen.

5. Enkele tuinpoorten van zowel geïmpregneerd hout als hardhout.

6. Houten afdekkappen.

7. Diverse planken in verschillende lengtes.

Gebruikte schutting

Neem altijd eerst contact met ons op voor de huidige voorraad, het kan zijn dat de informatie op deze pagina niet up-to-date is. Alle producten kunnen op afspraak afgehaald worden in Helmond. Tegen vergoeding kunnen ze ook bij u geleverd worden maar we hebben liever dat u ziet wat voor tweedehands schutting u koopt. Er zit vast wel een gebruikte schutting voor u bij.